Sálvame tenen un desagradable costum que treuen a passejar a la mínima que poden. Una mena de pim pam pum contra Laura Fa, sovint, quan la periodista catalana fa algun comentari que incomoda els espanyolíssims col·legues tertulians que seuen a plató amb ella, amb Kiko Matamoros o Mila Ximénez encapçalant la quota patriòtica. Però aquest divendres ha estat la gota que ha fet vessar el got. Fa, en la diana, i l'han fet fora de manera miserable del programa.

laura fa salvame

laura fa salvame2

Laura Fa a 'Sálvame' (Telecinco)

Tema de discussió: algú ha enverinat Belén Esteban parlant-li malament d'Anabel Pantoja i inflant-li el cap, afectant l'amistat de totes dues. Diu Fa: "Alguien ha envenenado a Belén. No puedo decir el nombre Jorge". Jorge Javier hi posa brossa: "Para un día que vienes, hija, de verdad...". I ella esclata: "Me traéis de Barcelona para que yo tire aquí la mierda y quede yo como el culo". I JJ: "Pues claro". Laura Fa s'adreça al director del programa, Alberto Díaz: "Pues no me traigas de Barcelona, me busco trabajo allí". Finalment, davant la insistència del presentador de si ha estat algun col·laborador qui li ha menjat el tarro a la Esteban, Fa assenyala: "En todo caso, si alguien le ha inflado un poco la cabeza a Belén ha sido Alberto. Ya si quieres no vengo más". Fa s'aixeca i el tal Alberto, el director, la fa fora.

laura fa salvame expulsada

Laura Fa, expulsada de 'Sálvame' (Telecinco)

I Matamoros, sucant-hi pa: "Yo de verdad flipo, yo no sé si en TV3 le dejan hacer esto". Sí, Kiko. En TV3 le dejan hacer lo que ella quiera porque en TV3 no se le dice a nadie qué decir ni se hacen circos romanos en los que lapidar a sus colaboradores públicamente. Després de l'incident, Fa es queda fatal, plorant: "Me sabe mal porque tengo poca gente a la que pueda enviarle cosas mías o bromas y Alberto es una de ellas. Alberto no tiró mierda, de verdad lo digo"... Fa és readmesa. Tothom aplaudeix, menys Kiko: "Yo no quiero nada malo para ella, pero no voy a aplaudirla". I quan Fa torna a plorar, parlant amb Jorge Javier, Matamoros diu por lo bajini: "No está preparada para esta profesión". Pots veure el moment clicant a la foto:

laura fa salvame expulsada llora

Laura Fa, plorant a 'Sálvame' (Telecinco)

De moment, companys com Jofre Llombart, de RAC1, li han donat el seu escalf:

Tot el suport cap a Fa.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat