Laura Escanes és mare i madrastra alhora. Se li gira feina a la instagramer catalana: donar de mamar a la seva filla Roma i tenir cura quan toca del fill del seu marit: Julio Mejide Jiménez. Els paparazzi van enxampar la família sencera passejant per Barcelona el Dia de Reis, però aquest cop Escanes no va penjar cap foto del nen de Ruth Jiménez a instagram.

laura esacanes risto dos fills GTRES fet

GTRES

Laura Escanes té una altra feina: atendre 1,5 milions de followers. I sovint els deixa fer-li preguntes: un tafaner fa una de bona, que li faria un periodista del cor si Escanes es deixés entrevistar. Com s'hauria dit la seva filla Roma si hagués sigut un nen. La resposta ha causat perplexitat: el nen es diria Roma igual. Un noi anomenat Roma és una raresa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Papis chulos 💘 #toelrrato

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Escanes: "¿Cómo se iba a llamar Roma si hubiese sido un niño? Yo solo tenía Roma en la cabeza y me gustaba hasta para nombre de chico" Afegeix que a Risto la idea no l'encisava però que ella s'hauria fet forta. Semblaria un bon pacte: Laura Escanes va cedir el primer cognom del nadó al pare a canvi de triar ella el nom de pila del primogènit. I ho tenia clar, nen o nena: Roma. Serà que la van fer a la capital italiana. Encara sort que no va ser a Puigcerdà.

laura escanes risto  GTRES

GTRES

Alguns registradors es posen legalistes i impedeixen inscriure Roma per nen. Un dels motius per no admetre un nom al Registre Civil és que dugui a confusió sobre el sexe de la persona. Però en ple 2020 hi ha màniga ampla i hauria colat. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat