Alexia Putellas és un dels noms del moment. La futbolista catalana és una de les màximes responsables que el futbol femení estigui tenint tant èxit a Catalunya, a Espanya i a tot el món.

La futbolista és la líder del FC Barcelona femení. I la seva traça és clau en l'èxit del conjunt blaugrana i també en la popularitat que està aconseguint el futbol femení, el qual molts van dir que no aconseguiria la repercussió que té el masculí. I és cert que encara no està a l'altura en popularitat mundial, però sí que hi ha un camí a seguir per aconseguir-ho, és aquest. Els dos rècords d'assistència al Camp Nou amb més de 90.000 espectadors en els quarts de final de la Champions League contra el Reial Madrid o en la semifinal contra el Wolfsburg són una bona prova que el futbol femení és aquí per quedar-s'hi.

Alèxia Putellas Barca femení Reial Madrid EFE
Alexia Putellas Barca femení - Reial Madrid / EFE

Alexia Putellas, una de les artífexs de l'èxit del futbol femení

Una traça que li ha servit a Putellas per aconseguir premis individuals com la Pilota d'Or o el FIFA The Best. Reconeixements que confirmen que estem davant d'un dels fenòmens del futbol modern.

Així mateix, les actuacions de Putellas no només estan generant èxits per al Barça, que va golejar l'equip alemany (5-1) en l'anada de les semifinals de l'UCL i ja té un peu i mig a la final. I és que la popularitat d'Alexia Putellas també es trasllada més enllà dels límits del terreny de joc.

Ara molts nens i nenes busquen a la crac per fer-s'hi una foto o aconseguir un autògraf com si de Leo Messi es tractés. Mentre que cada vegada són més els qui trien el nom de la futbolista per estampar les seves samarretes de futbol.

Alexia Putellas passa una feliç vetllada amb Estopa

De fet, fins i tot són els famosos els que ara volen fer-se fotos amb ella. És el cas dels germans Muñoz del grup musical Estopa. Els cantants originaris de Cornellà de Llobregat no van perdre l'ocasió de retratar-se amb ella el cap de setmana passat quan se la van trobar al Palau Sant Jordi.

David i José Muñoz van col·laborar en l'espectacle que C. Tangana va oferir al Sant Jordi, a Barcelona. Una actuació espectacular que encara està en boca de molta gent i en la qual van aparèixer per sorpresa els Estopa, que van entonar al micròfon juntament amb l'ex de Rosalía en el que va ser un dels millors moments de la nit.

Encara que no tant com quan entre bastidors van coincidir amb Alexia Putellas, amb qui van passar part de la vetllada i van aprofitar per fer-se una fotografia que quedarà per a la història.

"Alèxia Putellas. Recordeu el seu nom. Quin bon rotllo transmet la nostra Pilota d'Or", va publicar Estopa a les xarxes socials juntament amb la fotografia. "Recordeu el seu nom? És més famosa que vosaltres!", va comentar un usuari, deixant clar que la repercussió d'Alexia Putellas està actualment a l'altura dels noms més reconeguts.