Kim Kardashian és una de les celebritats més d'èxit del món. La seva fama li ha permès crear un imperi empresarial que li ha valgut una fortuna estimada en 4.000 milions de dòlars.

L'empresa que fa més rica Kim Kardashian

D'acord amb el diari The New York Times la socialité ha valorat la seva empresa, Skims, en 3.200 milions de dòlars. L'empresa, que ven roba interior emmotlladora, ha experimentat un ràpid creixement en els últims anys, impulsat per la popularitat de la també model i la seva família a les xarxes socials. Fundadora de la firma Skims, Kim Kardashian té una fortuna, gràcies en part, al seu pròsper imperi empresarial. I és que, una de les seves empreses, la marca de faixes, acaba de recaptar en un paquet de finançament prop de 270 milions de dòlars d'inversió, una cosa que ha aconseguit gràcies al seu valor, establert en 4.000 milions de dòlars, d'acord amb el ressenyat per ABC.

Recordem que la celebritat és també al capdavant de la marca de bellesa i fragàncies KKW, la de cura de la pell SKKN i la firma de capital privat SKKY Partners. Però és Skims el seu producte més revolucionari. En aquest sentit, l'influencera va explicar que no sempre podia trobar faixes que combinessin amb el seu propi to de pell, per la qual cosa va crear Skims per brindar a les dones opcions en les quals es contemplin diferents tipus de cos, tons de pell i edats. Durant el llançament de Skims, Kim Kardashian va assegurar: "Les meves peces emmotlladores van tardar una dècada a fabricar-se. Abans del llançament solia tallar les meves faixes, les cosia, les tenia per aconseguir el color correcte i tenir faixes sense costures era molt important per a mi".

En tal sentit, va afegir que "hem dissenyat la nostra pròpia tela per assegurar-nos que fos extremadament còmoda sense perdre l'efecte de sostenir-te i aixecar-te als llocs correctes. Es necessitava aquest tipus de peça emmotlladora. No volem aplanar res. Volem que els cossos es vegin com són i no se sentin restringits. Crec que de vegades certes peces emmotlladores són tan difícils de posar i després, una vegada que te les poses, són molt restrictives i no pots respirar". La valoració de l'exesposa de Kanye West se suma a la creixent llista de celebritats que han convertit la seva fama en fortunes. Altres estrelles que han valorat les seves empreses en milers de milions de dòlars inclouen Kylie Jenner i Rihanna.

Skims, l'empresa de Kim Kardashian

Skims és una marca de roba interior emmotlladora fundada per Kim Kardashian el 2019. L'empresa se centra a crear productes que siguin còmodes, afavoridors i assequibles per a tots els tipus de cos. La firma ofereix una àmplia gamma de productes, incloent sostenidors, calces, faixes, mitges, pijames i roba de bany. Els productes estan disponibles en una àmplia gamma de talles i colors, des de la XXS a la 5XL. La marca ha tingut un gran èxit des del seu llançament, i s'ha convertit en una de les marques de roba interior més populars del món.