La majoria de parelles ens regalen les seves boniques instantànies on se'ls pot veure molt encaramel·lats i s'escriuen declaracions molt romàntiques aquest dia tan especial, San Valentín. Kiko Matamoros ha demostrat el seu gran amor a Marta López Álamo en xarxes socials. El col·laborador de 'Sálvame' és una persona molt romàntica. Però no és l'única celebració d'aquesta setmana, dimarts vinent 15 de febrer, la model complirà el seu primer quart de segle i Matamoros ha volgut fer-li un regal a l'altura.

Ja li ha fet el seu primer regal, però segur que hi haurà alguna sorpresa de més. Marta López Álamo ha demostrat en xarxes socials el regal de Kiko Matamoros que ha deixat a tots sense paraules. Es tracta d'una bossa de luxe d'una prestigiosa firma. "Em moro. Gràcies pel regal el meu amor", escrivia la jove en els seus 'stories' d'Instagram juntament amb una fotografia de la seva nova bossa que ja forma part del seu fons d'armari.

Kiko Matamoros bossa

Bossa Marta López Álamo / XARXES

El primer regal de Kiko Matamoros a Marta López

Es tracta del model Sicily de la prestigiosa marca Dolce&Gabbana. És un dels dissenys més aclamats de la firma italiana. Té un toc molt modern i en un color blau molt juvenil. Explica amb detalls a les nanses i al frontal de color daurat que el dota de més elegància. Un homenatge a l'illa italiana, tal com detallen al web de la marca.

Kiko Matamoros amb la seva xicota|núvia Marta López Álamo Telecinco

Marta López Álamo

El preu d'aquesta bossa no és el més econòmic, 1.300 euros, a l'abast de molt pocs butxaques. Kiko Matamoros també li ha regalat en altres ocasions models de les firmes Balenciaga o Yves Saint Laurent.

Sorprèn aquestes despeses de milers de zeros per part de Kiko Matamoros, ja que cal recordar els problemes del col·laborador amb Hisenda. És un dels principals deutors del país. "Ara és a partir de 600.000 euros, abans era a partir d'1 milió, per la qual cosa n'hi ha un 88% més de morosos publicats," ha especificat. El deute de Kiko Matamoros era superior al milió, no obstant això ha aconseguit descendir aquesta important xifra als 711.000 euros. Espera quedar en pau amb Hisenda quan surti a subhasta la casa que compartia amb Makoke.