Cada vegada falta menys per als esperats i anhelats mesos d'estiu i moltes són les persones que comencen a prendre's molt seriosament el tema de l'operació biquini, per baixar aquells quilos que han agafat durant l'hivern i els sobren, i poder presumir de cos d'escàndol ja sigui a la platja o piscina. Una operació biquini, per lluir un físic envejable i presumir de músculs, que jutjant per la imatge que ha compartit a les seves xarxes socials, està fent i seguint al peu de la lletra el col·laborador del programa Sálvame, Kiko Hernández. I és que el de Telecinco, per a sorpresa dels seus seguidors, més de 416.000 persones, ha publicat una estampa al seu pas pel gimnàs posant-se fort. Una fotografia amb què Kiko Hernández deixa evidència del molt que cuida la seva imatge, del bé que li agrada veure's i del molt que està disposat a treballar, d'ara fins als mesos de calor, per presumir de cos com mai abans. La fotografia del col·laborador de Mediaset de la que estem parlant i no ha deixat a ningú indiferent, la mostrem a continuació.

kiko hernandez Telecinco

Kiko Hernández, TELECINCO

Kiko Hernández ha sabut muntar-s'ho molt bé. Des que va sortir del programa Gran Hermano, gràcies al que es va donar a conèixer, s'ha fet un forat a Telecinco fins al punt de convertir-se en un dels col·laboradors imprescindibles del programa de les tardes de la cadena, Sálvame. Un paper de col·laborador que en el dia d'avui compagina amb la seva faceta d'actor. I és que des de fa unes quantes setmanes Kiko Hernández representa als teatres l'obra Distinto. Un espectacle amb què al llarg del 2022 visitarà diferents localitats de la geografia espanyola fins a acabar a Madrid, el mes de novembre del 2022, on actuarà en el Teatre Amaya. Una agenda laboral bastant completa amb què Hernández treu temps per posar la ment en blanc i desconnectar de tots els seus compromisos. Ho fa anant al gimnàs per posar-se fort i dur a terme l'operació biquini abans de l'arribada dels mesos d'estiu. Un gimnàs en el que Kiko Hernández s'ha fet una foto en les últimes hores, que no ha dubtat a compartir en les seves històries d'Instagram. El col·laborador de Sálvame, lluint uns pantalons grisos de xandall, una dessuadora groc clar amb cremallera i una samarreta interior blanca, a conjunt amb el seu cabell canós, aixeca amb els seus braços dues peses de ferro. Foto:

kiko hernandez foto gimnàs instagram

Kiko Hernández, INSTAGRAM

Un gimnàs que ha obert recentment les seves portes, que es troba ubicat als afores de Madrid, a la zona nord, camí al poble de Guadalix de la Sierra, on en el dia d'avui es duu a terme el reality Secret Story de Mediaset. Un gimnàs, tal com es pot apreciar en el seu compte d'Instagram, en el qual presumeixen de tenir les últimes tecnologies del món del fitnes, així com una atenció personalitzada. A més està obert tots els dies de l'any durant les 24 hores. És a dir que està obert sempre. Un horari que de ben segur ha estat el que ha encantat a Kiko Hernández ja que no haurà de preocupar-se en pensar quan pot anar al gimnàs i quan no ja que sempre està obert i operatiu per als seus clients. Un centre esportiu al qual Kiko Hernández, d'ara endavant, pot anar amb alguns dels seus amics de Sálvame que també practiquen exercici per estar perfectes. Amics com María Patiño, Kiko Matamoros o el mateix Jorge Javier Vázquez. Tots ells obsessionats amb el seu cos per lluir la seva millor versió. Sorprendrà a l'estiu Kiko Hernández amb una foto sense roba presumint de cos serrà? Ho veurem.