Des del 2009 fins al 2011, Karmele Marchante va ser una habitual del safareig que cada tarda hi ha a Telecinco al programa Sálvame. La periodista catalana formava part del cavall de batalla de Vasile tot i que era evident que entre ella i la resta de col·laboradors del programa, la direcció i el presentador, no hi havia la millor de les sintonies.

karmele salvame

Karmele Marchante, 'Sálvame' (Telecinco)

karmele salvame2

Karmele Marchante, 'Sálvame' (Telecinco)

Fins que el got de la seva paciència es va vessar del tot i va marxar d'allà per potes. Farta del pa que allà es donava, va abandonar la nau ja fa uns quants anys. Però el verí que li va quedar dins seu encara li fa bullir la sang, especialment quan sent que se la menciona per algun motiu o quan surt el seu nom a escena. Fins ara.

karmele salvame3

Karmele Marchante, 'Sálvame' (Telecinco)

Marchante ha esclatat com mai fins ara. I amenaça que o la deixen en pau d'una vegada definitiva o parlarà. Com? Escrivint tot el que sap. Un llibre que ho petaria de mala manera, a jutjar pel contingut que ens hi podríem trobar. Perquè la periodista ha escrit tres tuits duríssims. Un reguitzell de definicions demolidores on no deja títere con cabeza i afusella amb munició. Enanos maltratadores, bullying, carreras a los baños y camerinos, drogas, endogamias amorosas, maltratador misógino JJ... No costa gens imaginar qui és JJ ni a qui van dirigits els seus atacs furibunds:

Duríssim. Se avecina tormenta. Veurem si a Sálvame responen. I veurem què hi té a dir Karmele Marchante... I frisem perquè publiqui ja el llibre. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat