La nit a 8tv ja té un nou súper-tertulià. El programa de Ramon Rovira busca el seu lloc dins la programació i potser ha trobat el camí: Justo Molinero. El locutor de ràdio és una bèstia televisiva i no ho sap aprofitar ningú. Però cada cop que trepitja els platós de la TV del Grup Godó es desferma un terratrèmol. Quan Josep Cuní el va convidar a 8 al dia li va etzibar al presentador "Tu somies coloms, nen, no tens ni ideia. No estic trapixeant amb la gent. Lo teu és impoluto?". Una moment mític de la TV:

El gran Justo barreja les expressions "fer volar coloms" i "somiar truites" i crea la mítica "somies coloms". No va tornar més al programa. Quedava clar que el llibre conjunt amb Oriol Junqueras l'havia acostat a líder d'ERC.

justo molinero oriol junqueras ACN

ACN

Fa uns mesos va tornar d'entrevistat al mateix plató pel segon programa del substitut de Cuní, Ramon Rovira. I va tornar a deixar una perla: "Catalunya té dret a decidir. Els catalans tenen dret a decidir com quan jo m'aixeco i decideixo si vaig a cagar". Insuperable. Ara s'ha assegut no ja com a convidat sinó com a tertulià. I no ha decebut ningú. El programa va pujar d'audiència a un 2,7% i segur que és en bona part pel discurs planer i rotund de Molinero:

Li treuen la Casa Reial i s'adreça directament al rei Felip: "Majestad, ¿cómo coño lo ha hecho usted para que su cuñao esté en una prisión de puta madre y a mí llevan 2 meses de espera para poder ver a Junqueras. I m'han dit que han de fer una autopista nova, con la que està caient. Suposo que han de mirar el meu DNI, el meu compte bancari i el meu tarannà". Està enfadat amb Institucions penitenciàries per com tracten Urdangarin i com Junqueras. I segueix contra el rei per si Quim Torra hauria de plantar-lo o no divendres pels Jocs del Mediterrani a Tarragona.

Justo, la veu del poble: "El rei la va cagar amb el sermón del 3-O, però el president de la Generalitat ha d'anar a Tarragona, que han patit molt pels Jocs. Que no faci el tonto com Arrimadas quan no va anar a la Generalitat perquè hi ha un llaç groc a la porta. Escolti, entri per la porta del costat que no té llaç". Justo supertertulià. Justo presentador de La nit a 8tv al setembre. Justo president de la Generalitat.