Lolita Flores ha reunit tres professionals del món de la comunicació i la ràdio en el seu últim programa. Julia Otero, Luis del Olmo i Juan Luis Cano van ser els protagonistes del programa d’ahir, on van compartir anècdotes de la seva llarga trajectòria i algunes confessions.

El sopar va començar amb la cantant interessant-se per com va començar cadascú al món de la ràdio. I Julia Otero va destacar que els seus inicis estan lligats amb l’amor, i és que va començar a Ràdio Sabadell seguint al seu xicot, que treballava allà. 

Però aquesta no va ser la confessió de la periodista que més va cridar l’atenció. De fet, va ser una anècdota relacionada amb la reina Sofia la que més va fer parlar.

Julia Otero  lolita flores

Otero va confessar que va viure un moment ben tens amb la Monarca, i tot arran del seu pentinat. L’any 1989 la periodista va sorprendre tothom apareixent al seu programa televisiu amb el serrell en punta, del qual molts van parlar: “Havia passat una setmana des del meu primer dia al programa sense la cresta, i la central de TVE s’havia bloquejat amb teleespectadors demanant-me que, si us plau, tornés als cabells en punta. Estava atabalada i farta dels meus cabells!”.

Julia Otero  foto antiga

I pocs dies després, en una festa on també es trobaven els emèrits, la reina Sofia es va apropar cap a ella: “Home, on és el teu famós pentinat?”, va preguntar-li. I Otero, enfadada, va contestar però no de bones maneres: “Majestat, estic farta que em preguntin pels meus cabells i me'ls he canviat”.

La locutora va confessar que el seu acompanyant va donar-li un cop de colze, fent que Otero reaccionés i assegurés a la Reina que no es referia a ella, que li semblava lògic que li preguntés: “Va ser un moment... Quina ficada de pota!”.

Una trobada que ara recorda amb un somriure però que va patir de valent. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat