Desconeixem si José Corbacho va demanar que després del paripé dels polítics de tornar a anar a unes noves eleccions, no li enviessin més propaganda electoral a casa. Probablement l'actor estigui, com la majoria de ciutadans, fins el monyo dels partits i d'haver d'anar novament a les urnes per unes eleccions generals degut a la incompetència, supèrbia i ambició dels polítics a l'hora de formar govern, siguin del color que siguin. Així que aquest diumenge, santornem-hi, i a posar la papereta dins l'urna.

corbacho2

@josecorbacho

 La bústia de l'actor català ha rebut aquests dies algun que altre sobre per part d'algun partit informant-lo de les bondats i els beneficis que pot tenir si els vota a ells. Un bla, bla, bla absurd, una despesa de paper, temps i diners. I una demostració ridícula en segons quins casos per la forma com han volgut arribar a possibles electors. És el cas de Vox. El partit ultra d'Abascal i companyia ha pensat que què millor que omplir les bústies dels possibles votants amb una bandera rojigualdaCómo no. Era d'esperar aquesta demostració patriòtica en forma de sobre electoral. Una gran bandera espanyola que li ha generat a Corbacho una única solució si tenia curiositat per veure'n el contingut: estripar-la.

Abascal i Ortega Smith corren perill d'hiperventilar com vagin per les cases i es trobin les papereres plenes de banderes espanyoles trencades. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat