Les vacances són un respir per a alguns i algunes, però un malson per altres. Aquest últim és el cas de Jorge Javier Vázquez, que es troba ingressat en un hospital del Perú. A diferència de Makoke, Ares Teixidó, Roberto Leal, Kiko Matamoros, Carlos Sainz Jr o Anabel Pantoja, JJ no està gaudint de les vacances. Ho està passant molt malament. El seu periple pel Perú l'ha deixat pràcticament KO.

Saltava fa poques hores la notícia. El mateix presentador de 'Sálvame' ho explicava en el seu compte d'Instagram, amb una foto en cadira de rodes. Deixava a tot el seu seguici de seguidors molt preocupat i atemorit: "Estimats amics: El Perú és un país meravellós. Vaig arribar fa dues setmanes i he conegut la preciosa Lima, he vist volar còndors i poquet més. Perquè dilluns passat em van haver d'ingressar en un hospital durant dos dies pel mal d'altura", relatava el conductor televisiu, a la qual cosa afegia que s'havia sotmès a "quatre sessions" de cambra hiperbàrica perquè desaparegués "l'edema pulmonar", i és que Jorge ha passat uns dies molt durs, que no els hi desitgem a ningú: corticoides, antibiòtics i una infinitat de medicaments. Unes vacances de malson.

JJ al Perú Instagram
JJ al Perú Instagram

Trucada a 'Sálvame'

El primer que ha fet el programa de 'Sálvame' avui ha estat contactar amb el seu presentador estrella. Mitjançant una trucada telefònica, el català ha volgut deixar tranquils els col·laboradors, el públic i els televidents. "Vaig arribar un dilluns a Lima, preciosa ciutat, d'allà vaig ser a Arequipa, i a Arequipa vaig agafar un tren fins a Cusco. La primera nit amb tren vaig començar a trobar-me fatal, la segona nit em costava la vida caminar. Fins al punt que em costava fins i tot portar la bossa de mà, que havien d'ajudar-me a portar-la"., explicava. Però Vázquez no es quedava aquí i continuava explicant les seves sorprenents peripècies per terres peruanes: "A l'hotel no podia ni arribar a l'habitació. A les quatre ja estava al llit i vaig dormir fins a l'endemà. I el següent dia cridem al metge i van decidir ingressar-me, perquè estava desestabilitzat i amb mal d'altura". Dur.

Jorge Javier ingressat al Perú
Jorge Javier ingressat al Perú

Suport massiu

Molts han estat els famosos que han acompanyat JJ en aquest dur moment. Edurne, Pilar Rahola, Belén Rodríguez, Carme Chaparro, Vicky Larraz o exconcursants de GH VIP com Marco Ferri han estat alguns dels personatges que han deixat un comentari en el feed de Jorge com a mostra de suport. La publicació s'està ja viralitzant: 20.000 'M'Agrada' i més de 2.000 comentaris. No és per a menys... Li deixarem el nostre. Ànims, Jorge!