Aviat farà un any de l'última emissió de Sálvame. El programa d'entreteniment de la cadena per excel·lència tancava el teló després de catorze anys de tardes eternes a Telecinco, es tractava del plató més famós del país i, possiblement, on s'havien cuit tota mena de trames: romanços, esbroncades, traïcions familiars, infidelitats... Unes parets que van viure de tot. Dins del format dirigit per Valldeperas han passat tota mena de personatges i col·laboradors que han aixecat en les tardes de directe del programa. Gran part d'ells tornaran a l'espectacle amb el format en línia de Ni que fuéramos Salvame pel canal Quickie. Si fem la vista enrere, la situació sembla surrealista, un programa tan consolidat es quedava penjat de la graella de programació, i pel camí es quedava sense un dels col·laboradors més especials, Mila Ximénez. 

El 23 de juny de 2021 el món de la televisió s'acomiadava per sempre més de Mila Ximénez, una de les col·laboradores de Sálvame més reconegudes i emblemàtiques del format. Després d'una lluita intensa contra el càncer, la socialité no va poder guanyar la batalla i deixava a tot el públic i sobretot a l'equip del programa desolats. La vàrem veure en tots els formats possibles de la cadena: com a col·laboradora, com a concursant de Superviventes, i de Gran Hermano i a més, com la creadora dels mems més virals. Una icona televisiva. Sobretot, entre les múltiples llàgrimes que vam viure en directe, el públic es quedava commocionat amb dos dels companys més íntims de la celebritie: Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez.  

El presentador del programa vivia un dels cops més durs de la seva vida davant la pèrdua d'una gran amiga. A part de rendir-li homenatge amb un programa especial on van adjudicar el seu nom pel plató, Jorge Javier Vázquez mai s'ha oblidat de la seva gran amiga i sempre manté el seu record per la xarxa. Ens ficava a tots els pèls de punta amb la frase: "El viaje es infinito. Siempre juntos, Mila" i mesos més tard el "No hago otra cosa que pensar en ti"  En les pròximes festes de Sant Joan es compliran tres anys de la seva pèrdua, però, encara que el presentador tingui la data molt clavada, avui ha recordat per la xarxa un moment quotidià que va viure amb ella. Instagram recorda els usuaris, publicacions i records antics que s'han publicat el perfil i just avui fa 5 anys d'una cita del presentador amb la seva íntima

jorge Jvier i Mila ximenez / Instagram
Storie de Jorge Javier recordant a Mila Ximénez / Instagram

Concretament, fa cinc anys d'una cita entre amics on la col·laboradora i el presentador se'n van anar al teatre pel migdia i van decidir publicar el següent per la xarxa: "Ir al teatro a la una del mediodía es de guapas. Emocionados después de ver Lorca, la correspondencia personal." Una publicació que ens ha fet caure la llagrimeta i remoure moments tan melancòlics que ja no tornaran. Qui sap que en seria de Mila després del final de Sálvame, quina hagués estat la seva reacció a veure com es desmuntava a trossos el programa. El que està clar és que es ficaria les mans al cap en veure la pròxima aventura dels seus companys. Això sí, estem segurs que s'hi sumaria sense pensar-s'ho.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!