A Telecinco, les persones que apareixen davant de càmeres en són unes quantes, però ja saben que si els papers amb els índexs d'audiència no són prou satisfactoris, Vasile i companyia no s'estan per a orgues i si han de tallar caps, metafòricament parlant, ho fan. El mateix passa amb els col·laboradors dels diferents programes, i a Sálvame tenen un màster. Que li ho preguntin, si no, al bailaor Antonio Canales, a qui van foragitar i ell no es va quedar callat. Ara, però, a qui han acomiadat, a qui han ensenyat la porta de sortida, és a un munt de professionals de la casa, dels molts que treballen fora càmeres. I Jorge Javier Vázquez s'ha pronunciat al respecte.

288900359 717668682875461 162917272410338136 n
Jorge Javier Vázquez / @jorgejaviervazquez

El presentador de Badalona s'ha fet ressò d'una sèrie d'acomiadaments que hi ha hagut a Mediaset, que han afectat els departaments de maquillatge, sastreria i perruqueria. Han externalitzat el servei, cosa que de retruc comportarà unes condicions laborals pels nous treballadors que ja veurem si arriben a uns mínims. Abans de JJ, les altres cares conegudes de la casa ja van alçar la veu: "Todo el equipo queremos dar un beso muy fuerte, incluido sonido, dirección, producción. Todo el mundo. Un beso muy fuerte a quienes han sido nuestros confidentes, nuestros coaches. Queremos enviar un beso enorme y todo nuestro soporte al mejor equipo de profesionales, al mejor equipo de maquillaje y peluquería de todas las televisiones de este país. Y lo digo con conocimiento de causa. Tiene todo nuestro cariño, apoyo y la amistad que tenemos entre ellos y nosotros. Han sido nuestro paño de lágrimas, han sido en nuestros momentos buenos y en nuestros malos momentos. Y nos han aguantado a todos, que cada uno somos de nuestra madre y de nuestro padre", deia Terelu. I què hi ha dit Jorge Javier?

274177867 643690963579621 4429185839635233222 n
Jorge Javier Vázquez / @jorgejaviervazquez

El presentador ha volgut deixar clar que "La sala de maquillaje y peluquería es el alma de una cadena. Todavía en shock por vuestro despido. Cuesta decirle adiós a compañeros que ya eran familia. Gracias por cuidarnos siempre". Un missatge sentit i sincer... que no ha acabat de convèncer bona part de la xarxa, que pensa que no s'hauria arribat a aquesta situació si segons quines cares conegudes a les que es dona veu i vot en la seva cadena no cobressin morterades per dir segons què: