De l'amor a l'odi i viceversa, així resumiríem la relació de Jorge Javier Vázquez amb Telecinco fa un any. Passàvem de veure'l diàriament a Sálvame, a desaparèixer de la graella de televisió molt abans del final del format. Ningú sabia què havia passat amb ell ni quina seria la seva trajectòria per la cadena, però un any més tard, podíem veure com retornava per la porta gran. El seu retorn com a presentador de Supervivientes, i la resta és història. L'edició del famós format arrencava amb una gala triomfant en xifres d'audiència per la cadena, i Mediaset s'ha agafat fort a la figura del de Badalona per explotar-lo de nou fins al final

Jorge Javier Vázquez es convertia seguidament en presentador de Supervivientes All Stars, retornarà pròximament amb Hay una cosa que te quiero decir i, a més, serà competència directa de Ni que Fuéramos Shh... amb El Diario de Jorge, un talk show de quatre de la tarda a les cinc i mitja. El presentador català és la nova aposta directa de Telecinco després d'una temporada desaparegut. 

Jorge Javier Vázquez - Supervivientes, Telecinco
Jorge Javier Vázquez presentant Supervivientes, Telecinco

 

Actualment, la relació entre el presentador i la cadena sembla estar en el seu punt àlgid, tots dos estan contents. Jorge Javier té programes a dojo i la cadena fins ara ha rebut els seus fruits en les xifres d'audiència. Però ell no pot estar-se callat, i si es caracteritza per una cosa és per no tenir pèls a la llengua a l'hora de donar la seva opinió o respondre a tota mena de polèmiques. Recentment, veiem com encetava la guerra amb els seus excompanys de Sálvame, en una indirecta per Kiko Matamoros sobre Supervivientes. Un moment comentadíssim que ara s'ha tornat a repetir amb una nova indirecta fulminant, aquest cop directament per la cadena amb Emma García. 

El programa Fiesta dedicava uns minuts a parlar i a patrocinar tots els nous projectes de Jorge Javier a la cadena, quan el presentador català entrava en directe, i vivien tots dos una conversa d'allò més incòmoda. "Oye cuando me llevas tu a visitar todos tus platós, ¡que tienes un montón!" li deia Emma Garcia. "Tendré...ojo cuidado eh! Antes estaba en el de enfrente que fue mi casa durante 15 años, pero te digo una cosa, de la noche a la mañana te los quitan, o sea que cuidado jajajaja"  Boom, una nova indirecta cap als directius de la cadena. Tot i això, l'assumpte no acaba aquí i tots dos presentadors continuen fent burla i xerrant sobre els nous projectes. 

Jorge Javier aixeca a Emma Garcia / Telecinco
Jorge Javier aixeca a Emma Garcia / Telecinco
Emma Garcia, jorge javier vazquez i eva espejo   Telecinco
Eva Espejo, directora del programa, al·lucinant amb l'actitud dels dos presentadors / Telecinco

Entre broma i broma la veritat treu el cap, i podem veure com la presentadora de Fiesta i el de Supervivientes no tenen massa feeling. "Yo el día que tenga que estrenar El Diario de Jorge,  me vengo aquí antes, me visto bien, me produzco y paso la tarde contigo" li deia Jorge Javier, qui rebia una resposta també fulminant "Bueno la toda tarde tampoco eh... vamos a ver"  

El moment televisiu de tots dos acabava quan el presentador l'aixecava simulant que era la guanyadora de Supervivientes, amb Eva Espejo, la directora del programa, ficant-se les mans al cap. El poc feeling entre els dos, les indirectes a dojo, i la cara de la directora han traspassat la pantalla.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!