La nova edició de Masterchef Celebrity ja és a punt. Nou mesos després d’aquella gran final que va fer guanyadora la socialité Tamara Falcó, TVE escalfa els fogons i anuncia que properament s’estrenarà la cinquena entrega del reality de famosos. I la promoció que han començat a emetre per posar la mel als llavis dels espectadors no ha deixat indiferent a cap seguidor del concurs, amb uns participants disposats a donar-ho tot i uns membres del jurat que tornen incisius com sempre.

Tamara Falco Masterchef

Tamara Falcó va ser la guanyadora de l'última edició de Masterchef Celebrity | TVE

Entre els 16 vips que intentaran agafar el relleu de la campiona anterior hi ha els catalans Melani Olivares i David Fernández. També s’hi ha presentat la cantant Ainhoa Arteta, la presentadora Raquel Sánchez Silva i l’exministra del PP Celia Villalobos, que deixa la tauleta i abandona el “Candy Crush” per cuinar als platós de la televisió pública espanyola. Bé, per cuinar i per demanar feina. A l’anunci es veu com hi posa cara i demana feina a Jordi Cruz: “Cuando acabe aquí, ¿me vas a admitir de pinche para que aprenda?”. Tot i que si hi ha una seqüència que ha impactat els fans del concurs, aquesta és la que protagonitza l’actor Jesús Castro amb el xef de Manresa. Sense saber què passa abans de la picabaralla, el cuiner li etziba un “amigo mío, ¿qué estás buscando? ¿discutir conmigo?” que deixa els seus companys del jurat sense saber com posar-se i que provoca la reacció tibant de l’artista, que respon amb una mirada assassina: “¿Y tú conmigo?”.

Salten xispes entre Jordi Cruz i el protagonista d’El Niño, quan TVE no ha revelat encara la data d’estrena de Masterchef Celebrity 5. Completen la llista de famosos Florentino Fernández, Gonzalo Miró, Josie, Juan JoséBallesta, la Terremoto de Alcorcón, Laura Sánchez, Lucía Dominguín, Nicolás Coronado, Pedro Delgado i Raquel Meroño. Qui s’endurà el davantal del guanyador?