La foto que il·lustra aquesta peça la va fer Jesús Vázquez el passat 15 de juliol a la que ell considera "la mejor piscina del mundo". Quina? "el río del pueblo". Una imatge radiant, de felicitat absoluta, gaudint de l'aigüeta fresca. Però ara, el presentador de Mediaset ha canviat el riu del poble per la piscina de casa. I a jutjar per les imatges, no podia estar millor.

jesus vazquez piscina

Jesús Vázquez, relax total a la piscina / @jvazquezoficial

Això és el que es veu fora de l'aigua en el darrer vídeo que ha publicat l'estimat presentador a Instagram. Jesús Vázquez, molt relaxat, traient el cap pel damunt, però portant unes ulleres que fan que tothom es pregunti per què. No són unes ulleres de bussejar o per nedar a la piscina, sinó que més aviat són unes ulleres del dia a dia, per miops, o, en aquest cas, per veure-hi de prop mentre llegim.

Per què les porta posades? Perquè Vázquez ha volgut acomiadar l'estiu amb un vídeo impagable. "A mi te toca regresar a Madrid para trabajar unos días, feliz de empezar nuevos proyectos tras unas maravillosas vacaciones", explica el presentador. I qui sap si entre aquests nous projectes hi és el de dedicar-se al submarinisme. I pel que es veu, no li cal bombona d'oxigen per fer apnea sota l'aigua, perquè de pulmons va ben servit.

jesus vazquez piscina2

Jesús Vázquez, imatge insòlita sota l'aigua de la seva piscina / @jvazquezoficial

Perquè Jesús Vázquez ha gravat un vídeo insòlit sota l'aigua. A banda de les ulleres, una samarreta blava, un banyador, unes xancles... i un llibre. I encara un objecte més estrany dins la piscina: un sofà. Vázquez agafa el llibre, seu al sofà i comença a llegir, tot concentrat, com si estigués al menjador de casa seva i no sota l'aigua. Una imatge al·lucinant, refrescant i original que ha compartit a les xarxes i que ha fet les delícies dels seus seguidors:

"Much@s me habéis preguntado cómo hice el vídeo de la piscina. La verdad es que no tiene mucho más truco que aguantar la respiración! Me salió al segundo intento! Este fue el primero", diu.

Des d'aquí emplacem el bo de Vázquez a seguir fent vídeos casolans d'aquesta mena per anar agafant idees de cara a un nou estiu amb les altíssimes temperatures que hem tingut...: res millor que llegir un llibre, prendre l'esmorzar, escriure un diari de les vacances o estar abraçat al seu estimat marit Roberto Cortés sota l'aigua, molt més fresquets, i a resguard de la calor de la superfície.

jesus vazquez i roberto

Jesús Vázquez i el seu marit Roberto Cortés / jvazquezoficial

---

La seva història d'amor va començar fa 17 anys, quan van passar el seu primer estiu junts a Eivissa. L'arquitecte va deixar la seva professió per convertir-se en gestor i representant de Jesús, i després de quatre anys junts van decidir casar-se en una íntima cerimònia.

Així explica el presentador com van començar: "Agost del 2001, el nostre primer estiu junts a Eivissa. Ens havíem conegut la nit del 29 de juny a Pasapoga. Un dia com avui, celebràvem el dia de l'orgull LGTB. Em vaig enamorar només veure't. Eres el que pitjor ballava de la discoteca, però també el més guapo. Li vaig dir al nostre amic Juanjo que volia conèixer-te, però tu li vas dir que no! Potser amb la meva vanitat ferida, vaig anar a preguntar-te per què no volies conèixer-me. Llavors va passar l'enamorament instantani. Ens vam mirar, ens vam fer un petó i des de llavors que no ens hem separat. Avui fa 17 anys, els més feliços de la meva vida. Gràcies per ser el meu company en aquest viatge meravellós que és la vida".