Són dies molt complicats els que s'estan vivint, especialment a Europa, epicentre ara per ara del contagi per coronavirus. Malauradament, hi ha altres parts del món que viuen una dramàtica situació permanentment, hi hagi o no hi hagi coronavirus. Països on la pobresa i les penúries deixen imatges impactants de nens deixats de la mà de Déu. Jesús Vázquez, abans que esclatés la pandèmia pel COVID-19, va visitar un d'aquests països.

jesus vazquez i nens

@jvazquezoficial

El presentador de Mediaset ha demostrat sempre tenir una sensibilitat especial per la solidaritat amb els més necessitats. I ara, als seus 54 anys, especialment. Acaba de venir de Ruanda, on ha visitat dos camps de refugiats com a ambaixador de bona voluntat d'Acnur. I allà ha vist in situ la dura realitat de milers de persones, especialment els nens

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GRACIAS @12_meses Esta semana os contaré más cosas de mi trabajo para ACNUR en @mediasetcom ❤️

Una publicación compartida de Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) el

En una entrevista amb la revista Pronto ha revelat que deixarà la seva herència "los niños más desfavorecidos". El presentador, que fa molts anys que viu en parella amb Roberto Cortés, no té fills, per això considera que el més "justo y ético es que mi herencia revierta en personas que lo necesiten". Tant Vázquez com el seu marit s'han preguntat sovint què passarà quan faltin.

Jesus Vazquez i marit @jvazquezoficial

@jvazquezoficial

I ho té clar, deixar en herència, no una part del seu legat, sinó "todo. Cuando yo ya no esté esos niños tendrán un cole o un hospital porque yo se lo habré dado", amb especial sensibilitat i emoció parlant de les nenes: "Es algo que me obsesiona, han sido víctimas de abusos o violaciones, son la parte más débil de la historia". Una mesura digna d'aplaudir.