Hi ha un polític de Ciutadans habitual de les tertúlies de la CCMA: Jordi Cañas, eurodiputat pel partit taronja. Participa (i ha cobrat) a Tot es mou i El matí de Catalunya Ràdio. Té temps entre escó i micros per fer tuits hostils contra els indepes i té entre cella i cella Toni Soler i el seu equip.

jordi cañas mes 324

TV3

Ara que perilla Polònia, Cañas treu l'artilleria contra Minoria absoluta.  Des del plató de la Melero, al costat d'Està passant, Jordi Cañas explotava: "Toni Soler intimida a testigos. Es putrefacto". Ara segueix la croada de Cs contra el copresentador, Jair Domínguez, per aquest retuit:

jair retuit

twitter

Un tuitaire fa una foto a una d'aquelles rajoles que hi ha a l'entrada d'algunes cases, Compte amb el gos, Aquí hi viu un del Barça o Déu vos guard. El pagès de l'aixada afegeix una frase "i puta Espanya". Una conyeta que fa gràcia a Jair Domínguez que es limita a fer retuit. Ja hi som. La  Comissió de control a TV3 al Parlament la presideix Ciutadans. Ignacio Martín Blanco de Cs no suporta en Jair que li va dir que era un "pimpín". Cs ja té la cantarella a punt: "Senyor Sanchis, un dels seus presentadors estrella diu Puta España. Cal tancar TV3, bla bla bla". Cañas ja dispara per la rajola:

jair dominguez tv3

TV3

CAÑAS MOBIL tv3

TV3

Es tanca el cercle: Jair, una rajola, un retuit, Cañas, Martín Blanco, Sanchis i torna a començar. Ciutadans no porta bé ensorrar-se a les enquestes. Les rajoles de l'entrada a algunes cases no són "lo que interesa a los catalanes".