L'acte de Vox de diumenge passat a la plaça de toros de Vistalegre, on Santiago Abascal es va donar un bany de multituds entre la munió de palmeros ultres orgullosos amb el seu conqueridorva deixar una imatge per al record. La del líder del partit? No. La de la seva mà dreta, que va anar donant la mà i fent abraçades a tot quisqui i que hores després se sabia que tenia el coronavirus.

Javier Ortega Smith repartint petons i qui sap si virus als 10.000 simpatitzants que hi van anar. Ja veurem si Abascal també contrau el COVID-19... O Isma Juárez. Perquè el reporter madrileny de l'APM també hi va ser. I va protagonitzar l'altra imatge de la vetllada.

isma juarez

@ismagramas

No és aquesta. Aquesta correspon a quan treballava pel Late Motiv de Buenafuente, on ja va coincidir amb els polítics de Vox, com l'ara infectat Ortega Smith ("Yo ya me reía de Ortega Smith cuando no era mainstream. A mí el coronavirus no me ha cambiado"). En el programa de la setmana passada, a la secció 'Ciutat Juárez', ja la va fer grossa quan va irrompre en una connexió del programa El Chiringuito just després del clàssic entre Madrid i Barça, i camuflat entre els seguidors merengues, va cridar eufòric dues frases mítiques de l'APM. I ara, en el programa que es podrà veure aquest dimecres, s'ha colat entre el facherío de Vox.

isma juarez acte vox

@APM

De moment, un petit tast publicat a les xarxes amb una conversa del reporter, chaleco ultra adequat, amb un dels assistents. Fent-se passar per un de la seva corda, deixa anar una frase hilarant sobre Abascal: "Le digo una cosa: yo no soy gay, pero si en algún momento la vida me pusiera en la tesitura de tener que acostarme con un hombre, sería Abascal, ¡eh! Tiene pinta de tener un buen... una buena marca España":

Veurem com acaba la conversa i si hi va haver retrobament amb Ortega Smith.