Isabel Sartorius va ser la primera nòvia de l'aleshores príncep d'Astúries. Corria l'any 1989 i la premsa rosa s'afanyava a buscar-li parelles al futur rei. Als 21 anys del jove Felip de Borbó no se li coneixien relacions fins que l'estiu de Mallorca va fer ric algun paparazzi. Van publicar-se les primeres fotografies de la jove parella i Zarzuela va haver de confirmar que sí, que l'hereu tenia nòvia. Abans de Leticia Ortiz, Eva Sannum o Gigi Howard (totes rosses i tallades pel mateix patró) la cridada a ser reina Isabel va patir la premsa i l'oposició de la futura sogra Sofia i va acabar la relació de 3 anys.

felip i isabel sartorius   GTRES

GTRES

Sartorius ha trobat l'amor als 52 anys, amb un home de 72. I no qualsevol home, és César Alierta, expresident de Telefónica a qui la companyia va concedir una pla de pensions de 55 milions d'€, una de les més grans mai concedides a un alt executiu a Espanya. La noia acaba de reconèixer el que era un rumor amb una frase de manual de crònica rosa: “Sí, nos estamos conociendo poco a poco”.

cesar alierta acn

ACN

Ell és vidu des de fa 2 anys i ella fa de coach d'intel·ligència emocional. Es van conèixer en un vol a Nigèria i ara ella ha fet pública la relació. Alierta havia tornat a la informació econòmica en l'intent de substituir Juan Luís Cebrián al capdavant de PRISA, editora del diari El país. Ara salta de les pàgines salmó d'economia a les de paper cuixé.