Isabel Pantoja viu un dels seus moments més difícils. Des que va entrar a la presó la sort no l'acompanya. No obstant això, aquest any ha estat el més dur de tota la seva vida. La cantant va perdre la confiança del seu fill i es va enfrontar a ell. S'ha quedat sense poder abraçar-lo, ni tan sols veure les seves netes. A més, al setembre va perdre a un dels seus suports més importants, Doña Ana. La seva mare moria després d'una delicada salut. L'únic suport que li queda és el seu germà Agustín, i precisament amb la seva ajuda estaria intentant marxar d'Espanya, potser temporalment, o potser per sempre. Isabel Pantoja ja no és feliç aquí.

isabel pantoja en idol kids

Isabel Pantoja / MEDIASET

La cançonetista està disposada a canviar d'aires. Necessita una reactivació de la seva carrera professional. Ja que fracassa en el terreny personal, pujar als escenaris és el que més alegria li pot donar. Agustín ha estat aquests últims mesos tancant els serrells per a una nova gira de l'artista. Isabel Pantoja centra la seva mirada el 2022. Vol fer creu i ratlla. La cançonetista desitja trepitjar de nou un escenari amb les seves noves cançons i les més mítiques. On és molt estimada és a Llatinoamèrica, precisament seria allà on tornaria a la feina. 

Isabel Pantoja torna als escenaris

Els seus fans han estat sempre el seu gran suport i ara els necessita més que mai. Santiago de Xile serà la primera parada d'una gira que pretén anunciar més dates pròximament. Aquesta actuació tindrà lloc els dies 27 i 28 de maig. A causa de l'actual situació sanitària, la cançonetista i el seu equip prefereixen ser previsors. Isabel pujarà a l'escenari del Gran Arena Sun Monticello per fer gaudir a milers de xilens. Forma part de la seva gira Enamórate.

Era el programa de María Patiño, 'Socialité', qui feia pública aquesta notícia. Poc després Isabel Pantoja comunicava la feliç notícia en una stories d'Instagram. L'artista apareix radiant amb un vestit de pantalons i jaqueta vermella de lluentons combinat amb una cua a to. Per la seva part, la mare de Kiko Rivera ha escrit "Retomamos la vida...", escriu la mare de Kiko Rivera molt feliç. Ja era hora que li toqués una mica de sort.

Anabel Pantoja és l'única que la recolza en aquesta nova tornada als escenaris. La seva neboda continua mostrant-li el seu amor a les xarxes socials. "Des de casa meva si veig perfectament les estrelles i la lluna", unes declaracions que podrien estar directament dedicades a la seva àvia.