Després del dilluns horribilis d'Albert Rivera i Ciutadans, amb abandonament d'alts càrrecs del partit taronja en disconformitat pel rumb dels pactes amb la ultradreta, el programa de Susanna Griso ha corregut a l'ajut de Ciutadans entrevistant Inés Arrimadas. En cercles periodístics és coneguda la bona relació d'Antena 3 en general i d'Espejo público en particular amb Ciudadanos. Entre altres vincles, Albert Castillón és afiliat a España ciudadana, un lobby dels taronges. Arrimadas no ha estat convincent en les explicacions sobre la crisi oberta i els espectadors del programa així ho han volgut expressar:

arrimadas griso

Antena 3

Arrimadas es treu de sobre les puces de pactar amb Vox amb un argument inversemblant: "Nosotros no hemos cambiado, han cambiado cuatro personas". Si Cs pacta amb els ultres i no és un canvi, la cosa és més greu: sempre han volgut pactar amb ultres.

ines arrimadas griso

Antena 3

Griso ha fet un paper d'estrassa fent veure que collava Arrimadas i no evitant que la líder taronja entrés en bucle repetint l'argumentari. Les xarxes l'han acusada de "mentidera", "desesperada" i "histèrica".  Arrimadas ha deixat el Parlament i ha debutat a la política de Madrid com a diputada del Congrés. Alguns la descobreixen ara.