Recentment, el portaveu del Grup de Junts a l’Ajuntament, Jordi Martí Galbis ha registrat 73 preguntes, una per cada barri de la ciutat, adreçades a l’executiu municipal que presideix l'alcaldessa Ada Colau “perquè el pla no està donant resultat i les queixes veïnals sobre el mal estat del verd urbà i la degradació de les zones verdes són constants”.

colau

Ada Colau / @adacolau

Demanen que Colau i Collboni concretin per barris quins són els 350 espais inclosos al pla de xoc de neteja anunciat el passat mes d’octubre, i com han distribuït els 70 milions pressupostats. Des de terra, mar i aire, li han xiulat les orelles a Colau sobre aquesta qüestió, però qui ha estat més explícita que ningú ha estat la periodista de TV3 durant molts anys, i ara diputada al Congrés per Junts, Pilar Calvo.

pilarcalvo13 124013104 169545174792909 8651623002857746816 n

Pilar Calvo / @pilarcalvo13

Calvo ha esclatat indignada després d'escoltar l'alcaldessa a El món a RAC1 de Jordi Basté. Concretament, el que l'ha irritat sobremanera ha estat que "He escoltat a 'El món a RAC1' que Ada Colau diu que la brutícia de Barcelona és 'una percepció' que tenim els ciutadans". En sentir-ho, li ha sortit de dins un explícit: "Estaria molt bé q la ciutadania fes fotos d “percepcions” a veure si per fi entenen q no volem BCN degradada i bruta!".

I és que certament, parlar de percepcions sembla una presa de pèl als ciutadans. I dit i fet, de seguida, nombrosos usuaris a la xarxa han respost la petició de Calvo i han ensenyat aquestes percepcions que segons Ada Colau tenim els barcelonins sobre la brutícia als carrers.

Imatges intolerables de diferents punts on més que parlar de percepcions, podríem parlar de certeses tangibles: