De tots és sabut que l'streamer més famós del país, el basc Ibai Llanos, és més madridista que Florentino Pérez. Només cal veure la seva reacció quan el conjunt blanc va remuntar davant el PSG als vuitens de la Champions. Una eufòria que va quedar soterrada per l'enorme decepció que va tenir poc després, quan el seu equip va vestir de negre funeral al Bernabéu per assistir a la classe magistral, l'humiliació i el meneo del Barça de Xavi Hernández. Quatre gols que li van deixar una cara com un poema, i més, després de veure i viure el Clàssic amb tres culers de socarrel que celebraven cada gol del seu equip als morros d'un Ibai que s'anava ensorrant per moments, Reven, Kiwi i Spursito.

Potser després de veure la tova, de comprovar que si hi ha un equip que juga bé al futbol, és el Barça, o potser per la seva amistat amb Gerard Piqué, el cas és que fa pocs minuts que l'streamer acaba de sorprendre escrivint un tuit a xarxes que ha esvalotat el personal. En poca estona, desenes i desenes de comentaris, retuits, elogis i crítiques per part d'uns seguidors que han al·lucinat. Un tuit llarg, escrit en català, i que ha deixat tothom fora de joc, ja que parlem de futbol. Què ha publicat Llanos? La primera part de l'himne del Barça, en un perfecte català:

Immediatament, estupor generalitzat. Els culers, exultants. Els madridistes, indignats, alguns, deixant caure una mica de catalanofòbia. I molts, molts, molts seguidors que han pensat en una persona:

Poc després, el mateix Ibai ha seguit molt actiu, escrivint a xarxes, amb tot el sarcasme del món: "Me ha robado el móvil este gilipollas, Gerard Piqué":

...Esperem la resposta de Piqué amb candeletes.