7 anys de silenci són molts, i a Telecinco van aprofitar l'escletxa oberta aquesta setmana per la guerra entre José María Gutiérrez 'Guti', exjugador del Reial Madrid, la seva parella actual, l'argentina Romina Belluscio i la seva ex, Arantxa de Benito. Un conflicte que afecta, malauradament, a tres criatures. Especialment als dos primers fills entre Guti i l'Arantxa, repudiats per la Romina i separats del costat del seu pare. De Benito venia calenteta, i no és gens d'estranyar després del comentari de l'actual esposa del madridista a 'Espejo Público', on va parlar de la seva família excloent la Zayra i l'Aitor, de 19 y 17 anys, com part de la unitat familiar. A les seves vides només hi existeix el petit Enzo, de 6 anys, nascut de la relació de la col·laboradora amb Guti. Tot plegat, la culminació del pla de Belluscio, que segons De Benito ha anat apartant el pare de les seves criatures

Guti Romina Belluscio @rominabelluscio1

Guti Romina Belluscio Enzo @rominabelluscio1

Guti, Romina Belluscio, Enzo - @rominabelluscio1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi pilar fundamental te amo mas que a nadie. ❤️

A post shared by Zay 💕 (@zayragutierrezd) on

De fet, aquest estiu s'ha produït un desagradable incident que resumeix perfectament la tensa situació: Guti va convidar a passar uns dies de vacances a l'Aitor, però no a la Zayra. La jove va quedar destrossada. La seva mare ho explicava amb cruesa: "Empatiza mucho mejor con uno porque es un niño muy fácil. Mi hija es más sensible, más conflictiva, más problemática. Es muy fácil estar con lo fácil." La noia no va acceptar amb facilitat que el seu pare marxés a Turquia, primer com a jugador i després com a entrenador. I discutien. Però De Benito opina que "no puedes ponerte a la altura de tu hija de diecisiete o dieciocho años porque no es como a ti te gustaría que fuera". En tot cas, Guti no ha estat mai el 'pare de l'any': "Antes pasaba poco tiempo por su profesión. Ahora (a l'atur) pasa todavía menos". La culpable, segons l'Arantxa (que no parava de dir 'gordi' als tertulians del programa) és una i indiscutible. La Romina.

Clica per senitr les paraules d'Arantxa de Benito:

Arantxa de Benito Sabado Deluxe Telecinco

Arantxa de Benito Sábado Deluxe Telecinco

Zayra Gutiérrez de Benito @zayragutierrezd

Zayra Gutiérrez de Benito @zayragutierrezd

Tot i que espera que la relació entre pare i fills es recuperi, sembla que ho té magre. Sobre tot per frases com "Guti cumplía como padre hasta que empezó con Romina" o "no es un padre ausente, es un padre poco presente". Paraules que segur no ajuden a la reconciliació, més aviat tot el contrari: La pilota queda en la teulada de Romina i del futbolista, que ha quedat ensorrat. Anirem al temps afegit, segur.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat