Toni Soler ha fet un homenatge al seu millor programa de TV: Malats de tele a TV3 l'any 1997. Fa gairebé un quart de segle. La meitat dels espectadors de l'Està passant  no van entendre la referència. Malalts s'emetia els dimarts a prime time i competia amb la sèrie més vista, Médico de familia a Telecinco, un gegant. Soler i Albert Om pujaven d'audiència quan acabava la sèrie de T5. Van convertir-ho en un gag metatelevisiu. A mig programa cridaven "Ha acabat Médico de familiaaaaa" per donar la benvinguda als espectadors catalans que fugien de T5 a TV3. Ara ho han repetit amb Pasapalabra.

esta passant, TV3

Soler, Jair i Andreu quan Pasapalabra va a publi, TV3

Toni Soler ha començat el programa avisant: "Quan Pasapalabra va a publicitat molta gent ve cap aquí, venen a respirar. Quan jo feia Malalts de tele al segle passat, quan acabava Médico fèiem una benvinguda a la gent que venia a TV3 fent zàpping". Òscar Andreu pren la paraula i fa un gag amb cor de gòspel inclòs pels que venen d'Antena 3 en la pausa per pixar. Vídeo:

"Señores de Pasapalabra, amb la B benvinguts a TV3". I el cor de gòspel recita: "Pasapalabra, vagin canviant a l'Està passant, benvinguts a la casa del Senyor, del sr. Vicent Sanchis...". Bon gag per nostàlgics i per realistes. El concurs d'Antena 3 juga a una altra lliga i fa audiències siderals: Pasapalabra 21,4% i 333 mil catalans / Està passant 13,5% i 215 mil catalans.

audiencies kantar

jair dominguez TV3

Audiències Kantar Media, Jair Domínguez, TV3

El programa de TV3 és mil vegades més valent, transgressor i arriscat que el rosco. Però el comandament és lliure. Jair Domínguez és millor que Roberto Leal. Jair ha concedit una entrevista al col·laborador d'El Nacional Jordi Galves que podeu veure clicant aquí. Jair íntim. Molt EN Blau. Parla, per exemple, de la seva descendència: "Tinc dos fills, dos nens, un de 8 i l'altre d'11. El petit de tant en tant em diu una cosa que jo mai havia dit als meus pares: 'M'estic avorrint'.  Com va dir a TV3, no pot confiar el seu historial de Google a desaprensius.