La Davis lliura a l'equip guanyador una "ensaladera", una plata per amanides. Gerard Piqué no ha aconseguit canviar-la a una copa normal. Una empresa catalana organitza el torneig, la de Piqué, i ho ha fet al gust d'Espanya: Espanya és la seu i Espanya el guanya. Molta èpica rojigualda i el cap de l'Estat a la llotja. El rei Felip va acceptar la invitació de Piqué però no van estar molt parladors. El protocol va posar-hi al mig el ministre de Cultura i Esport, José Guirao. I el que semblava "girao" era Piqué:

gerard pique rei felip EFE

EFE

Al vídeo es veu com el rei ni saluda Piqué en passar-li al davant. Piqué no estava preocupat per les crítiques de poc aforament ja que va omplir la Caja Mágica per a la final amb el Canadá. Plena de banderes rojigualdas. El central del Barça feia dies que va dir "No conozco cómo se llaman las hijas del rey". La seva proximitat amb el catalanisme i el dret a decidir va acabar d'allunyar Felip VI que anava a la seva. Piqué preferia la conversa amb Shakira: 

pique shakira final DAvis efe

EFE

A les graderies tots amb banderes rojigualdas, des del fill de Sergio Ramos a la bufanda de l'alcalde Almeida. Díaz Ayuso fent la onada i, Javier Ortega Smith, regidor madrileny de Vox, que havia dit dies abans que es va estalviar un clatellot a Piqué per ser "enemic de la unitat d'Espanya" amb una polsera d'Espanya. 

ortega smith bandera espanya efe

ayuso davis efe

sergio ramos davis efe

pique shakira rei efe

EFE

Serà per l'èxit de la final o per l'explosió espanyolista però Piqué no va semblar relaxat fins al final de la Final. Ara, Barça.