Gerard Piqué ha aconseguit per mèrits propis ser el jugador del Barça 'més estimat' del Bernabéu. El públic li dedica 'sonores ovacions' cada cop que ell toca la pilota. Aficionats i altaveus mediàtics de Florentino s'enrabien cada vegada que el veuen sumar-se a l'atac a la recerca d'un gol o cada vegada que el veuen passejar per la zona mixta amb ganes de buidar el pap.

pique barça efe

Efe

Llest com cap altre futbolista, cervell privilegiat, sap com tocar allò que no sona, com despertar consciències i com transcendir el que passa estrictament damunt la gespa. Tria el que diu, com ho diu, per què ho diu i a qui li diu. Aquest dimecres, el missatge no podia ser més clar per les televisions i mitjans unionistes: "menys parlar del VAR i més dels presos polítics. Ens aniria molt millor com a país". Pam.

pique zona mixta

TV3

Els defensors de la pàtria convulsionant davant el televisor. I els VIPS de l'espanyolisme ranci, com a una plaça de toros, demanant les seves orelles i el rabo. Des d'El Economista, li diuen a Piqué "si tiene algo que decir sobre el juicio injusto de estos días... ¿Se refiere al Procés o a Shakira?". Carles Herrera, ja que a ell li agrada fer-se el traductor castellanitzant el nom del jugador blaugrana, ha dit a COPE que "Gerardo Piqué aprovechó para mostrar el lado más demagogo y provocador que tiene. Un poco cretino, si me lo permiten ustedes. Pues te voy a dar la satisfacción querido... Vamos a hablar del juicio, a lo que tú llamas presos políticos, que son presuntos delincuentes, y además, presuntos delincuentes de una envergadura notable. Yo no sé si son culpables o no lo son. Tengo la sospecha de que sí, pero eso lo va a decidir un tribunal”.

carlos herrera gtres

GTRES

Per no parlar del nivell d'animadversió que han despertat a la xarxa les seves opinions:

Dissabte, una nova entrega del curs: "Cómo poner nerviosos al unionismo", impartit per Gerard Piqué.