L'acord entre Shakira i Gerard Piqué continua portant cua. El passat 3 de novembre, Piqué va anunciar que es retirava del Barça; pocs dies després va jugar el seu últim partit i ho va acabar rematant amb una expulsió com a suplent al camp d'Osasuna. L'endemà, tanmateix, seria un dels dies més importants de la seva vida: anava a veure-se-les amb la seva ex, Shakira, per intentar tancar un acord definitiu sobre Milan i Sasha, els seus fills. El portal Look dona més detalls sobre com va ser aquesta negociació, que va acabar amb la colombiana guanyant la partida.

Segons relaten a la secció rosa d'OkDiario, la negociació entre el català i la sud-americana va ser àrdua. Duríssima. L'exfutbolista es va presentar a la casa on havia conviscut durant més d'una dècada amb Shakira -i on encara viu ella- i es va trobar un mur. No només estava Shak, sinó també els seus advocats que, intransigents com mai, no cedien a cap de les seves demandes. Tenien la seva postura respecte al tema i d'allà no es movien. Per a Gerard allò no era una negociació, sinó una imposició. Piquetón, devastat, va haver de retirar-se un moment.

Va sortir fora, a una terrassa, i, capbaix, va reflexionar. Una glopada d'aire fresc que li va servir per tornar amb una altra mentalitat a la casa de la seva exnòvia. Mirant tota l'estona el mòbil en la seva aturada -segurament rebent missatges de suport de Clara Chía-, el culer es va reposar momentàniament per dins i va afrontar el segon assalt amb optimisme. Un optimisme que, tanmateix, es va evaporar en zero coma. Els advocats i la mare dels seus fills continuaven ancorats en la mateixa postura. Piqué, molt fins al capdamunt de veure que parlava amb una paret, se'n va anar a la cuina amb Shakira per parlar ambdós sols. Era un moment d'intimitat, que va acabar, ara sí, amb emotivitat.

Shakira i Gerard Piqué GTRES
Shakira i Gerard Piqué GTRES

L'abraçada de Shakira a Piqué

Encara que l'altre dia li fes una fastigosa 'peineta', fonts properes a l'entorn de l'exparella confirmen a Look que sí que hi va haver abraçada en aquest moment íntim de la reunió. Tancats a la cuina, entre la cafetera i la nevera, la 'Waka-Waka' i Piqué es van fondre en una abraçada. Una abraçada que es va produir gràcies a la de Barranquilla, que va tenir el detall de consolar el pare dels seus fills quan aquest es va ensorrar. El que en el seu moment fora campió del món el 2010 va esclafir a plorar com mai. "Va ser un moment de complicitat commovedora", asseguren. No és per a menys: Piqué sabia que perdia la partida, però almenys es reconciliava mínimament amb Shakira. A continuació rascaria alguna cosa amb la plèiade d'advocats de la colombiana, encara que fossin engrunes. Recordem: Piqué es queda amb els nens durant els períodes vacacionals i podrà viatjar 10 dies al mes a Miami per veure Milan i Sasha. Això sí, Shakira se'ls emporta a un altre continent i passarà la majoria del temps amb ells dos.

Shakira Piqué T5
Shakira Piqué T5