L’entrevista que David Broncano va fer a Gerard Piqué a La Resistencia, ja fa deu dies, va acabar carregada de titulars punyents: confessions sexuals, comentaris irònics amb el Reial Madrid i revelacions patrimonials que van provocar la fúria dels seguidors de l’Espanyol. Però el xou del central del Barça a Movistar+ no es va emetre sencer, i ara el canal #0 ha decidit publicar un contingut inèdit a les xarxes socials del programa, amb declaracions del futbolista català que encara no havien vist la llum.

Gerard Piqué La resistencia

Movistar+

Abans de la seva entrevista amb Broncano, Gerard Piqué va ser rebut per l’humorista Jaime Aravaca al plató de La Resistencia. El central del Barça, en territori comanxe. Gairebé la totalitat del públic era del Madrid. “Silbadme, así me siento como en el Bernabéu”, deia ell. Però lluny del que podrien pensar moltes persones, Gerard Piqué no té cap tipus de problema amb la capital d’Espanya. De fet, al futbolista català, Madrid li encanta. “¿Cuál es tu ciudad favorita de toda España?”, li van demanar. Piqué no va dubtar a respondre: “Madrid, porque me siento como en casa”. El central del Barça troba que Madrid és com casa seva, tot i que no queda clar si es refereix a que la Castellana li recorda al passeig de Gràcia o que marca tants gols al Bernabéu com al Camp Nou, tal com sí que va explicar-li a en Broncano quan li va preguntar “¿Cuántas veces has follao este mes?”, i ell va dir: “¿Cuentan las del Madrid?”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El flipao de @3gerardpique quiso salir durante el preshow de @jaimecaravaca y @grisonbeatbox.

A post shared by La Resistencia en Movistar+ (@laresistenciacero) on

Gerard Piqué, encantat cada cop que viatja a Madrid, tot i que a la capital són molts els que no el volen veure ni en pintura.