El Barça-Cultural Lleonesa de Copa del Rei va tenir més estrelles a la grada que al camp. Malgrat el molt bon paper de la Masia amb el 4-1 i l'accés a la següent eliminatòria, totes les mirades es van girar cap als tres seients que ocupaven tres jugadors que descansaven però donaven suport a l'equip: Gerard Piqué, Luis Suárez i Leo Messi. Van fer com molts pares i van portar els fills de tots tres al camp, i van regalar una foto inèdita als culers:

suarez messi nens Barça jpg

@FCBarcelona_es

Gorros de llana, entrepans en paper de plata, begudes isotòniques i els menors mirant un partit del Barça com voldrien tots els nens del Barça: a la falda dels seus ídols. Suárez i Messi sempre van junts però faltava el més padràs: Gerard Piqué, que s'hi va afegir amb Milan i van gaudir del bon joc culer. Els mé spettis es van quedar a casa i els primogènits van ser els mimats: Thiago Messi, Milan Piqué i Benjamín Suárez:

milan thiago benjamin TV3

RFEF

Al minut 19 la Federació de Futbol va punxar durant la retransmissió del partit  la imatge inèdita dels 3 cracks sense juga,r amb gorros negres i nens abrigats. Piqué menja pipes i els nens bocates. Shakira, Antonella i Sofia van acceptar el pacte: t'emportes el gran i em quedo la resta. El partit va començar a 2/4 de deu de la nit. La canalla va anar a dormir cap a la mitjanit. L'endemà no hi havia col·le però que qui posa els horaris s'ho faci mirar.