Pipi Estrada va tornar a la premsa del cor després de fitxar per 'Sálvame' a començaments d'estiu. L'ex de Terelu va deixar la seva faceta com a comentarista esportiu, encara que guarda molts secrets que ara no té cap objecció en airejar en el programa de 'La fàbrica de la tele' per conservar la seva cadira. Aquest dimecres, a tan sols una setmana d'iniciar els enregistraments del reality 'Malson en el paradís', Pipi Estrada va revelar els mètodes de seducció d'alguns dels futbolistes més coneguts, encara que sense donar noms. Tanmateix, algun d'ells s'ha donat per al·ludit i s'ha enfadat amb el col·laborador, com Gerard Piqué, que ja ha bloquejat en la seva llista de contactes a Pipi Estrada.

Sembla que a Pipi Estrada no li ha fet cap gràcia. "Teníem una relació magnífica i m'ha bloquejat. Ahir vaig explicar que un periodista se'n va anar amb una noia molt jove i molt guapa a la Costa Blava, que els van veure comprant roba... i es va donar per al·ludit. No em referia a ell, però les dates li han de coincidir", ha dit Pipi. "Jo he viscut i vesteixo coses en discoteques i mai no he explicat res d'ell", ha afegit.

Cristiano Ronaldo llança un petó a Georgina Rodríguez : XARXES
Cristiano Ronaldo llança un petó a Georgina Rodríguez : XARXES

Ara mateix Gerard Piqué no vol més problemes. Es troba de pretemporada als Estats Units i des d'allà asseguren que està a punt de firmar un acord amb Shakira per la custòdia dels seus fills. Segons Telemundo, Piqué ha accedit que Milan i Sasha s'instal·lin a Miami amb la seva mare a canvi que ella costegi el 20 per cent d'un deute de dos milions que ell tindria a Espanya.

Pipi Estrada enfada a Gerard Piqué i a Cristiano Ronaldo

Però no és l'únic futbolista molest amb el col·laborador de 'Sálvame'. "Estàs aixecant llebres i hi ha molta gent molt nerviosa ara mateix", li va dir Laura Fa. Estrada també va explicar com intentaven lligar Cristiano Ronaldo, Iker Casillas i companyia. "El mercuri del termòmetre amb les famoses se'ls posa molt vermell. Quan li interessa una dona per la raó que sigui, envien localitzar-la per posar-los en contacte. La televisió és un aparador molt atractiu". A més, va explicar que molts obliguen les dones a firmar acords de confidencialitat.

Georgina Rodríguez amb els seus fills per Nadal : XARXES
Georgina Rodríguez amb els seus fills per Nadal : XARXES

Pipi Estrada va revelar que Cristiano Ronaldo encara utilitzava aquestes tècniques quan estava coneixent a Georgina Rodríguez. L'ex de Terelu revela que quan els interessa una dona, per la raó que sigui", demanen les seves persones de confiança: "Escolta, intenta localitzar aquesta noia. Intenta donar amb ella i convèncer-la".

Fa unes setmanes Alyson Eckmann va revelar que Cristiano Ronaldo va intentar conquerir-la amb aquesta mecànica abans de conèixer Georgina Rodríguez, tanmateix es va quedar amb la dependenta.