Cop d'efecte de TVE. L'administradora única de TVE, Rosa María Mateo, ha fet un fitxatge per reforçar la televisió estatal en la seva desconnexió amb Catalunya i de retruc, debilita la competència. TV3 es quedarà sense una de les seves presentadores estrella de cara a la tardor. Gemma Nierga, fins ara presentadora d'Els meus pares, ja no presentarà la nova temporada del programa d'entrevistes a famosos i a la seva família.

gemma nierga els meus pares

Gemma Nierga a 'Els meus pares' (TV3)

Mateo ha volgut esperonar els espectadors d'una cadena que no passa pel seu millor moment i ha anunciat les que seran les noves apostes de l'ens públic. El programa La primera pregunta, un debat pels dissabtes presentat per Lluís Guilera i un nou magazín de matins, nou destí de Nierga. De dilluns a divendres a La 2 i en català, i en col·laboració amb Ràdio 4, Nierga es farà càrrec d'un espai que competirà directament amb Els matins de TV3. Enric Hernández i la seva TVE volen fer de Catalunya un dels seus punts forts per aixecar unes audiències molt justetes i l'aposta de la presentadora catalana sembla anar en aquesta línia, donat el seu carisma i la seva àmplia experiència.

enric hernandez rosa maria mateo GTRES

Rosa Mª Mateo i Enric Hernández (GTRES)

"Se ampliará la duración de la oferta informativa, profundizando en la realidad local de Cataluña. También se abordará la actualidad deportiva local con un nuevo espacio diario. Y, por último, por la tarde se profundizará en las cuestiones que más acucian a la sociedad. Estamos convencidos de que Televisión Española puede y debe contribuir a promover un mayor pluralismo en el panorama mediático en Cataluña. Y lo vamos a hacer mediante contenidos de proximidad que complementen la oferta de otras cadenas públicas", ha estat la declaració d'intencions de Mateo. Veurem com contraataca Sanchis i com omplen el buit que deixarà algú de tant de pes com Nierga.

 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat