Des d'aquest dilluns, Gemma Nierga torna a fer televisió en català. Però no a TV3, on l'hem vist fa poc amb Els meus pares i on la veurem aquesta tardor amb Els meus fills. La periodista ha engegat el seu Cafè d'idees a TVE, en la seva desconnexió per a Catalunya. Nierga presentarà cada dia, de dilluns a divendres, un espai informatiu "ple d'actualitat, de dubtes i de preguntes", segons la mateixa Nierga, on cada dia entrevistarà al matí algun polític "que tingui alguna cosa a dir".

cafe idees

gemma nierga cafe debut

Gemma Nierga a 'Cafè d'idees' (TVE)

Aquest 21 de setembre Nierga ja s'ha posat davant dels espectadors i es converteix en una nova presentadora catalana al capdavant d'un altre matinal. Després de Susanna Griso a Espejo público, Mònica López a La hora de La 1 o Lídia Heredia Els matins de TV3, Nierga assumeix el repte de fer-se un forat entre l'audiència de primera hora del dia. La periodista ha debutat passats uns minuts de les 8 del matí i després que els seus companys d'informatius de TVE-Sant Cugat hagin fet un repàs a l'actualitat. Després, lectura dels diaris.

gemma nierga cafe diaris

Gemma Nierga a 'Cafè d'idees' (TVE)

Nierga ha començat a prendre els seus cafès amb el vicepresident del govern català, Pere Aragonès.

nierga i aragones

Gemma Nierga a 'Cafè d'idees' (TVE)

I com ha començat la periodista? Preguntant-li a Aragonès: "Si inhabiliten el president Torra, els catalans quin president de la Generalitat tindrem?", "Quines funcions assumiria vostè si això passés?", "Em fa la impressió que no li agrada dir que seria el president en funcions? Per què li fa por dir-ho?", "S'ha quedat una mica sol demanant unitat a l'independentisme?". Seguirem atents els propers dies per veure si el cafè de Nierga és d'aquells fortes i intensos o si té massa sucre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat