Quan Leo Messi va ser investigat per suposat frau fiscal, van córrer ríos de tinta i es van fer hores i hores de televisió i ràdio a les espanyes amb l'aleshores jugador del Barça assegut a la banqueta dels acusats, testificant. La possibilitat de veure el crack culer entre reixes va fer salivar molts mitjans de Madrid.

a
'Marca'
a2
'Libertad digital'
a3
'ABC'

Veurem què passa ara amb Carlo Ancelotti. Però ens juguem un pèsol a que la repercussió serà lleugerament inferior. Tot i que l'escàndol està servit. Què ha passat amb l'entrenador italià del Reial Madrid? A les portes del partit de tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Leipzig, el tècnic madridista és en boca de tots perquè la Fiscalia de Madrid sol·licita quatre anys i nou mesos de presó per a ell per presumptament haver defraudat a Hisenda més d'un milió d'euros en els exercicis fiscals del 2014 i del 2015. Segons ha informat el Ministeri Públic aquest dimecres, la Fiscalia li imputa dos delictes contra la Hisenda Pública, ja que tot i que Ancelotti va afirmar que era resident a Espanya a efectes fiscals i va reflectir que el seu domicili era a Madrid, només va consignar a les seves declaracions de la renda les retribucions de treball personal percebudes del Reial Madrid. És a dir, va ometre el rendiment corresponent a l'explotació dels drets d'imatge que havia cedit a altres entitats.

"Per tal d'eludir la tributació pels rendiments dels drets d'imatge esmentats", diu la Fiscalia en el seu escrit, Ancelotti va acudir a un "complex" i "confús" entramat de fideïcomisos i societats interposades per canalitzar el cobrament dels drets d'imatge. En total, els diners suposadament defraudats ascendeixen a 1.062.079 euros, que serien repartits en 386.361 euros al 2014 i 675.718 euros al 2015. La xarxa, potes enlaire. Reaccions massives, entre les quals, la d'una ex estrella culer, mite blaugrana, crack total damunt la gespa i després, ja retirat, a les cabines de comentaristes i els platós.

Parlem del meravellós Gary Lineker, que en saber de la petició de la Fiscalia ha publicat un explícit i castellà "¡Joder!". No ha estat l'únic que s'ha pronunciat:

Veurem en què acaba tot plegat... i la repercussió que tindrà a Madrid...

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!