El Senat de l'Argentina ha rebutjat aquest dijous sancionar un projecte de llei que buscava despenalitzar l'avortament fins al compliment de la setmana 14 de gestació. Els intents, doncs, de gran part de la societat del país, encapçalats pel moviment feminista, s'han vist truncats per la decisió de la Cambra Alta argentina.

Argentina avortament - EFE

Efe

"Dalas" és un youtuber amb gairebé vuit milions de subscriptors a la seva pàgina DalasReview.

 

A post shared by Dalas Review (@dalasito) on

Va començar fent gameplays i ara publica vídeos criticant tot allò que no li sembla bé. I avui ha posat el focus en un comentari del diputat al Congrés, Gabriel Rufian, sobre la decisió del Senat argentí. Un intercanvi de paraules on els punyals anaven d'una banda a l'altra arran del que ha escrit Rufián sobre el que li semblava la negativa a l'avortament al país sudamericà. Rufián assenyalava directament els responsables de la decisió i lamentava que les dones que es poden pagar un avortament en d'altres països ho puguin seguir fent i les que no s'ho poden permetre, corrin el risc de morir:

D'entre les respostes que ha obtingut aquest tuit, Rufián s'ha trobat la del youtuber, acusant-lo d'incitar a l'odi contra les classes benestants i a "incitar a las masas a pasarles por encima":

La cosa no ha acabat aquí. Rufián ha respost amb subtilesa, incloent en el seu següent tuit l'adreça per afiliar-se a Ciudadanos:

Cosa que ha aprofitat Dalas per recordar-li que temps enrere ja se les van tenir quan el polític el va relacionar amb el partit taronja, que segons el youtuber, fa que Rufián vegi "Cs en la sopa", acompanyant l'epitafi amb dos adjectiu com "paranoico" i "tarado".

La picabaralla entre tots dos ha acabat aquí. No les intervencions de la xarxa que seguien el combat a cop de caracters i que s'ha posicionat clarament a favor de Rufián: