A Madrid els restaurants són oberts des de fa temps. I el toc de queda és una hora més tard que a Catalunya. Una hora més, per tant, perquè Tamara Falcó i la seva nova parella es mengin a petons en un restaurant madrileny. La filla d'Isabel Preysler i guanyadora del darrer Masterchef Celebrity es va passar l'edició proclamant el seu amor platònic per Jordi Cruz, amb petonet inclòs. Però ara qui ha demostrat que la temperatura del seu amor és molt més elevada que els fogons del concurs és la mateixa Tamara.

tamara falco GTRES

Tamara Falcó (GTRES)

Tamara té nou nòvio, Íñigo Onieva, un guapo enginyer madrileny de 31 anys que es mou pel mateix cercle d'amics de l'alta societat madrilenya. La revista ¡Hola! es va fer ressò d'unes imatges dels dos, molt pendents l'un de l'altre, passejant pels carrers de Madrid, bevent un te enorme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Però ara han estat captats per les càmeres en actitud encara més carinyosa. Sopant al restaurant 'Aspen' de La Moraleja, l'exclusiu barri on viu Onieva, i acompanyats d'un grup d'amics, la parella no es va tallar de proclamar el seu amor als quatre vents, tant quan estaven envoltats com quan tenien un moment de privacitat. Una seqüència que deixa clar que estan vivint les primeres passes del seu amor amb la passió que toca, i que el cor que els hi fan els amics amb les mans és més que merescut:

tamara i novio ma cor gtres

Íñigo Onieva i Tamara Falcó (GTRES)

tamara i novio gtres

Íñigo Onieva i Tamara Falcó (GTRES)

tamara i novio peto 2 gtres

Íñigo Onieva i Tamara Falcó (GTRES)

tamara i novio peto gtres

Íñigo Onieva i Tamara Falcó (GTRES)

Quan, com ells, prefereixes menjar-te qui tens al costat i no el que tens al plat, és que la cosa va bé. Ens alegrem per ells.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat