Telecinco ha emès divendres una nit temàtica: Bertín Osborne entrevistant Federico Jiménez Losantos. Una edició especial de Mi casa es la tuya: Mi facha es la tuya. Resultat? un desastre d'audiència a Espanya: ensorrant la cadena a un trist 11,5%, la meitat que el xou fet a Catalunya Tu cara me suena (20,2%). Paolo Vasile no n'aprèn i emet un espai més apropiat per Intereconomia, blanquejant un agressiu locutor ultradretà. Però no el va blanquejar, el va deixar que es pengés amb la seva corda.

Bertín Jiménez Losantos2

Telecinco (Clicar la foto per veure la catalanofòbia al minut 43)

De les 2 hores de programa Losantos torna a insultar Catalunya. Losantos: "En la Cope me imploraron que rebajara el tono. Me decían que tenían Conferencia Episcopal con los obispos y yo le dije "Ya, con los cabritos de Catalunya, que son antiespañoles satánicos". Bertín respon "Juas juas, qué maravilla, ¿nos metemos un lingotazo?". Sembla una paròdia però és Telecinco en prime time. Repulsiu i xenòfob. La xarxa explota, començant per la catalana Pilar Eyre:

Bertín Jiménez Losantos1

Telecinco

Ningú  de la productora de Bertín va saber editar el programa i tallar aquesta porqueria? Vomitiu i delictiu. TV3 acusada de ser indepe mentre Telecinco sembra l'odi. Si la justícia cita Toni Soler per el gag d'un gos, a què espera ara?