Des del "Yo solo hago música, perdón que te sal- Piqué" res tornarà a ser igual. Shakira ha marcat un abans i un després en la indústria musical i especialment en el món de les ruptures. Fixeu-vos bé, pocs d'ells estan emparellats amb cantants. La vida dels futbolistes requereix molts sacrificis personals pels mateixos jugadors i també pel seu entorn, trasllats d'un país a un altre, viatges constants, pressió i esforç. D'altra banda, també es veuen envoltats d'una fama i una fortuna que els fa perdre el nord. Està comprovat pels protagonistes de la ruptura més famosa del futbol que la infidelitat és un dels principals motius dels enrenous amorosos dels futbolistes. Després de mesos sense cap divorci d'escàndol en el món del futbol, en les últimes setmanes ha sortit a la llum la separació d'una de les parelles més famoses pels aficionats del Reial Madrid: Marco Asensio i Sandra Garal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Garal (@ssandragaral)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Garal (@ssandragaral)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Garal (@ssandragaral)

Ja feia dies que els rumors apuntaven a un distanciament entre els dos, fins que, després d'especulacions i diverses teories sobre la relació, el futbolista va posar fi a l'enrenou en un comunicat on anunciava el que tothom sabia, el divorci era real. "Hace muy poco y después de un tiempo de reflexión, Sandra y yo hemos decidido poner fin a nuestro matrimonio. Han sido unos años maravillosos y quiero agradecer públicamente a Sandra todo lo vivido a su lado. Siempre tendrá un lugar en mi corazón como una persona muy especial, que me ha aportado mucho y con la que he tenido el placer de compartir un tiempo importante de mi vida"  Així fou com el futbolista ho va comunicar de forma pública. Mentre ell li dedicava aquestes paraules, l'altra cara de la moneda es quedava en silenci...totalment callada. Fins que ha decidit parlar, al més pur estil 'Shakira'.

Indirecta Sandra Garal / Instagram
Indirecta Sandra Garal / Instagram
Indirecta Sandra Garal   Instagram
Indirecta Sandra Garal a Marco Asensio al pur estil 'Shakira' /  Instagram

Sandra Garal es mantenia al marge davant les paraules del seu ex, però uns dies més tard ha tret tota la ràbia per començar a relatar la seva pròpia versió, i al contrari que les amistoses paraules d'Asensio, sembla que ella no té tan bon record. Ella és model i influencer, un perfil que de forma o altra també ens exposa la seva vida, i pel que fa a la ruptura, ha publicat dues indirectes ben directes. "Solo como recordatorio: Si te cuesta tu paz, es demasiado caro" Primera artilleria contra el futbolista, i això no és tot, també enllaçava la caço de Karol G "Lo sabe Dios" un tema de la colombiana que parla d'una ruptura, amb versos i frases com les següents: "Le entregué más y más de mi. Y cada palabra falsa le creí. Porque mi única intención era que fuera feliz mucho mas que yo. Y que esto fuera único en el mundo. Porque tenerlo cerca era mi mundo. Pero no le importó dañar mi corazón y hoy me cuesta mirarlo"  aquí hi ha un cor esmicolat en mil bocins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Garal (@ssandragaral)

Feia cinc anys que estaven junts i estaven tan sols a uns dies de complir el seu primer aniversari de casats. El passat 7 de juliol van protagonitzar una boda enorme, amb una celebració espectacular on es donaven el 'si vull' davant de tota la gent que els estimava, però sembla que aquest jurament ja és aigua passada. Sandra Garal s'ha arrencat l'etiqueta de WAG. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!