Liarla Pardo és un programa de La Sexta els diumenges a la tarda on cada setmana la presentadora, Cristina Pardo, té el mateix problema: els convidats es neguen a seguir la tesi del director de La Sexta Antonio García Ferreras sobre el procés. I la presentadora es queda amb un pam de nas. El Gran Wyoming va aconseguir fer més audiència a Catalunya (8,3%) que a Espanya (7,5%) gràcies a fugir dels llocs comuns unionistes de la sentència. Preguntat, va ser demolidor.

wyoming la sexta

La Sexta

Wyoming. "No soy de los del pensamiento único. Por ejemplo cuando se dice 'Hay que acatar la sentencia del procés'. Bueno, la tendrán que acatar los condenados. Yo no tengo que acatar nada. Ni esa sentencia  ni otras. Puedo ser crítico con lo que me dé la gana. Y la sentencia del procés me parece excesiva. Se utiliza la justicia como palanca política y eso tendrá consecuencias durante años".

Una cara coneguda i sense pèls  a la llengua que explica què és una democràcia: el poder judicial és exactament el mateix que la resta de poders, un servei públic sotmès a crítica. 

wyoming la sexta pardo

La Sexta

Ningú no té impunitat, ni el Suprem. La tesi de La Sexta és que no són presos polítics. Wyoming ensorra Cristina Pardo i li ho aclareix: 13 anys de presó per fer un referèndum és excessiu i s'ha utilitzat la justícia amb fins polítics. Però la Pardo calla. El director de la Sexta no és Wyoming. És Farreras.