El foraster torna a ser el programa més vist dels dimecres amb un espectacular 21,9% i mig milió de catalans enganxats a Quim Masferrer i la seva visita a l'Anoia, a Sant Martí de Tous "fent auTOUStop". Humor típic del foraster que segueix seduint la majoria. Alguns queden fora però són quatre gats:

CAPTURA TOUS 11

TV3

Bocabadat Masferrer amb les mínimes crítiques que rep un programa blanc, que repeteix la fórmula fins a l'infinit i no s'esgota i que ha fet triomfar el seu productor, Raimon Masllorens, que amb Brutal Media produirà la nova sèrie de TV3  Les de l'hoquei sobre un equip femení de hoquei sobre patins. Arriscat? Tant com un català visitant poblets catalans i xerrant pel carrer.  O tant arriscat com la perruca blanca de Mercè Sampietro. Ara que s'acaba Si no t'hagués conegut tornarà Benvingut a la família i després hoquei femení ficcionat a prime time.

image003 (9)

TV3

La productora d'El foraster està preparant nous programes d'El paisano, la versió en castellà per a TVE, que ja no presentarà Pablo Chiapella sinó un altre actor català: Edu Soto. Un estil molt allunyat del de Masferrer però amb el punt surrealista que necessita el personatge. El mateix Masferrer ho explicava així a El Periódico: "Si me lo piden, me reuniré con Edu Soto. Hay tantas maneras de hacer como forasters. Yo a Pablo le había dicho: "Tienes que ser tú. No intentes copiar cosas, porque yo tengo mis tics, mis vicios y mis maneras de hacer".

edu soto tve

TVE

TV3 segueix confiant en un programa que atrapa l'espectador tipus de TV3 com una teranyina.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat