A Eduardo Inda un dels fills se li ha rebel·lat. Santiaguín, Pablín i Inesita ja no van tots a l'una, com el seu papi mediàtic voldria. El director d'OK Diario es queixa amargament que la seva dreta hagi quedat coixa amb els darrers moviments d'Inés Arrimadas.

Arrimadas ciutadans - ACN

ACN

El partit taronja ha fet posar vermell la dreta mediàtica del país. El diari ultra d'Inda plora per les cantonades perquè Ciutadans hagi gosat donar-li el seu braç a Sánchez perquè es recolzi en ell a l'hora de prorrogar l'estat d'alarma. Sisena pròrroga del Govern. Suficients perquè el periodista s'hagi tornat a fer un tutorial d'aquells que tant li agraden com si fos elRubius o alguna youtuber donant cuquiconsejitos. De maquillatge? No. D'encendre el ventilador.

Eduardo Inda lligat twitter

Ara la líder de Cs començarà un camí on se sentirà dir de tot per algú que no fa tant li reia les gràcies. Eduardo Inda ja li ha donat al botó de REC per gravar-se dient coses com: "La verdad es que Inés Arrimadas ha sido una decepción treeeemenda", així, amb la lletra e molt allargada. "La antaño miembro de un partido constitucionalista es la socia del socio de Bildu, el partido heredero político de ETA. Y es socia también del socio de ERC, del partido golpista que ella combatía en Catalunya". Li poses un bigoti i sembla Groucho Marx. Es la socia del socio de Bildu. Com la parte contratante de la primera parte. O li poses unes sabatilles d'anar a córrer i sembla Rajoy i el seu es el vecino el que elige el alcalde y es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde.

eduardo inda gtres

GTRES

Un Inda desolat. On abans deia que Ciutadans va sorgir l'any 2005 com un "soplo de aire fresco"ara l'aire fa tuf de podrit, com a Dinamarca. En aquest cas, segons ell, al carrer Alcalá de Madrid, seu del partit taronja. La xarxa es veu a venir el que passarà en zero coma: