Aquest divendres, Dulceida va bufar espelmes. La influencer catalana va celebrar el seu 31è aniversari. Va ser una festa en petit comité, a casa, on no hi van faltar els globus ni el pernil.

dulceida pernil

dulceida aniversari

Dulceida estava radiant, i en dona mostres al seu Instagram, on a banda d'aquestes imatges, també n'ha penjat una altra d'espectacular, amb l'homenatjada vestida de conilleta de cuir negra amb antifaç:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resaca de felicidad 🐰

A post shared by Aida Domenech (@dulceida) on

Dulceida també ha penjat en un Stories algun dels regals que va rebre en el seu aniversari. El regal de la mare no, però ella mateixa ha informat que "mi madre me regalo un joyero superbonito en forma de espejo". El que sí han pogut veure els seus fans i seguidors és l'especial i espectacular regal que li ha fet la seva estimada. La seva dona, Alba Paul, no ha dubtat en rascar-se la butxaca i regalar-li un meravellós anell, amb una pedra de color blau ben grossa, però que encara no se l'ha pogut posar: "Es superbonito, lo que no me cabe. Lo tengo que cambiar".

anell regal dulceida2

Segur que quan li arregli li queda espectacular. Dulceida i Alba celebren el seu amor i pel que sembla, aquest continua viento en popa. L'amor no es mesura pels regals, està clar. Però aquest només pot ser fruit de la felicitat que senten l'una per l'altra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poco más que decir. FELICES 31 Bebé ☺️👑💥🎊🎉 Te quiero ❤️

A post shared by Alba Paul Ferrer (@albapaulfe) on

Ens sumem a les felicitacions.