Aquesta setmana Dolors Bassa va alçar la veu clamant per la retirada del tercer grau als presos de Lledoners. Enfadada, decebuda i enganyada, la consellera empresonada (ara en semillibertat) lamentava en una entrevista a RAC1 que el govern espanyol els hagi "enganyat" amb la qüestió dels indults i ha criticat que tampoc s’hagi abordat la promesa de la reforma del Codi Penal pel delicte de sedició com s'havia promés: "És una ignomínia. Portem molt temps amb bones paraules polítiques, però no hi ha fets".

Acto central campaña electoral ERC Dolors Bassa- ERC

Dolors Bassa (ERC)

Bassa ha afirmat que té l'esperança que el jutge de vigilància penitenciària de Wad Ras i Puig de les Basses mantingui el tercer grau per a ella i per a Carme Forcadell. De moment, les paraules que l'han reconfortat i l'han fet emocionar, no han vingut per part de cap jutge, sinó d'un taxista. Fent-se ressò dels talls a l'Avinguda Meridiana de Barcelona que ja fa molt temps que es produeixen, la consellera va aturar aquest dissabte "un taxi qualsevol. El conductor educat i simpàtic. Jo necessitava travessar pràcticament tot Barcelona.El preu del viatge era de més de 20€".

protesta taxistes Barcelona EFE

Taxis Barcelona (Efe)

Quina va ser la seva sorpresa quan en arribar al seu destí, el taxista que la duia es va girar i li va dir: "'No cal que em paguis amb el que tu has fet pel país'. Em va emocionar!":

dolors bassa taxi

 

De seguida, són molts els que han comentat el gest, fins i tot, d'altres taxistes que pregonen orgullosos que no tots els taxistes són d'una corda determinada com molts pensen:

tuits dolors bassa taxi