Ens encanta quan les celebrities regalen als seus seguidors imatges de quan eren petitets o petitetes. Són molts els actors, presentadores i VIPS que de tant en tant, rebusquen en els seus àlbums de fotos i troben autèntiques joies, relíquies de quan eren nens o nenes i ni somiaven en convertir-se en qui són ara. Com acaba de fer una famosa presentadora. Perquè aquesta nena que mirava fixament a càmera fa molts anys, ara s'ha convertit en una icona de la televisió: Cristina Pedroche. La de Vallecas ara acostuma a posar sempre mirada de sorneguera i entremaliada, però aquell dia que la van immortalitzar d'aquesta manera potser estava mosca per qualsevol cosa. El cas és que és sensacional la troballa que ha fet, que ha deixat els seus seguidors bocabadats.

286903404 194243929597606 5574027930216797750 n
Cristina Pedroche / @cristipedroche
pedroche niña
 

De tant en tant, molts utilitzen les xarxes com ara ha fet ella, per demanar els seus seguidors que li facin preguntes de tota mena i ella anar-les responent totes, sense excepcions. Com la que veuen, "¿Alguna foto de cuando eras niña?", d'aquí la foto publicada, preciosa, de quan era una nena petita. No ha estat l'única pregunta que ha respost. I d'entre les publicades per la mateixa presentadora, ara a Love Island, alguna de ben curiosa, i fins i tot, escatològica. Impossible definir el dubte existencial que tenia un seguidor, però ella tampoc se n'ha estat de triar entre les dues opcions que li proposaven: "¿Qué prefieres comer: una tarta de chocolate que sepa a caca o una tarta de caca que sepa a chocolate?". La pregunteta se las trae. I què ha dit ella?: "Menudas preguntas. Creo que prefiero que sepa a caca, pero que sea chocolate, ¿no?". O "¿Qué es lo que más te motiva al levantarte?". I ella responent amb el seu optimisme habitual o penjant imatges fent ioga.

pedroche tarta
 
pedroche nuevo dia
 
pedroche yoga
pedroche yoga

La revelació més curiosa, però, ha arribat quan li han estirat de la llengua perquè expliqués com i quan va ser el seu primer petó. Confessa que va ser als 12 anys, quan "el chico que me gustaba me acompañó al portal de mi casa y me dijo: ¿chocamos? (para que le diera la mano). Se la di y me acercó a él y me dio un beso". Les casualitats de la vida, però, van fer que no només recordés aquell dia pel petó: "Cuando me metí en el ascensor de casa noté cómo me bajaba la regla por primera vez. Mi primer beso y mi primera regla el mismo día".

pedroche primer beso
 

Un record que la fa somriure, un record maco que sempre tindrà dins seu. En canvi, la pregunta que li fa posar una cara de pocs amics, farta que li ho preguntin, és un dubte que es repeteix de manera recurrent sobre ella i la seva parella, el xef Daviz Muñoz: "¿Cuándo váis a ser papás?"... "Hay taaaaaaaaantas preguntas así...". I és que la presentadora està ja fins el monyo que li preguntin sobre un tema tan personal com aquest. Evidentment, deixa amb la incògnita i ella i la seva parella continuaran hermètics sobre aquesta qüestió fins el dia que decideixin (si és que és així) tenir fills. La cara de Pedroche, amb un filtre especial, tot un poema:

pedroche padres
 

Tot i la cara, ella està encantada que els fans li facin preguntes originals. I ells, que el seu ídol els hi respongui. Ganes ja que hi hagi una nova remesa de preguntes.