Segons Lorena Vázquez i Laura Fa, el cor de Shakira no té propietari perquè encara està molt enamorada de Piqué. Malgrat la humiliació i la infidelitat, la colombiana tornaria amb el pare dels seus fills sense pensar-s'ho dues vegades. De fet, ella mateixa hauria propiciat les trobades amb Lewis Hamilton per posar gelós al català, una cosa que no ha aconseguit perquè continua amb la seva relació amb Clara Chía, encara que aquesta ha patit diversos contratemps. I és que ara mateix Milan i Sasha es troben amb l'empresari i la jove estudiant ha de desaparèixer de la casa, se'n va de nou amb els seus pares, una cosa que no és del seu grat.

Clara Chía amb Piqué
Clara Chía amb Piqué

Hi va haver un temps en què Clara Chía i Shakira van estar enfrontades. Encara que mai no s'han dirigit la paraula, la cantant va arremetre contra ella en una de les seves cançons més populars, la seva col·laboració amb Bizarrap, on es va mostrar totalment apoderada. La jove també la va insultar, però en l'àmbit privat, amb les seves amigues de tota la vida. La colla de la parella de Piqué es refereix a l'artista com a "bruixa, vella i menopàusica." Aquests insults van arribar a les orelles de la de Barranquilla i ha acabat trencant el seu silenci i intervenint en l'assumpte. Per mediació d'un amiga comú d'ella i Piqué, la cantant ha demanat a l'exfutbolista que intervingui davant d'aquesta falta de respecte o assegura que prendrà accions legals contra les amigues de Clara.

Shakira podria emprendre accions legals amb les amigues de Clara Chía

Davant d'aquest missatge, Piqué ja hauria parlat personalment amb Clara Chía aquesta situació i li hauria demanat encaridament que cessin els insults cap a la mare dels seus fills. Cap de les tres parts no vol més problemes, només tancar pàgina d'aquest episodi tan fosc de les seves vides. Tots volen continuar amb les seves noves vides. La catalana ha acceptat, però li ha demanat a Gerard que no la hi qualifiqui a ella com "l'empleada de papa" i li expliquin una vegada per sempre a Milan i Sasha que són parella.

Clara Chía i Piqué, primera foto junts
Clara Chía i Piqué, primera foto junts

Les indirectes entre el trio protagonista són constants perquè Shakira tampoc no s'està callada. És cert que en aquests últims mesos ha suavitzat el to, especialment en les seves cançons, que encara que tenen com a protagonista Piqué, ja no arremet contra ell, però narra aquesta història d'amor basada en el fracàs.

Tal com expliquen persones properes a Shakira a 'La Raó', no ha aconseguit superar la ruptura, i és que ella estava molt enamorada. Era conscient dels problemes que hi havia en la seva relació, però pensava que podrien solucionar-se. Creu que no es mereixia una infidelitat, això és el que li va fer més mal.