Clara Chía i Piqué ja respiren tranquils. Shakira va marxar el cap de setmana passat de Barcelona per sempre. Es va acabar la pressió mediàtica. La casa és completament buida. Ara per fi podran viure el seu amor en la intimitat. Encara que al principi només era una infidelitat, el català va començar a enamorar-se d'aquella noia que treballava posant copes en un local de la zona alta de Barcelona. Després de veure que la seva relació amb la cantant ja no funcionava va decidir donar-se una oportunitat amb Clara, amb qui va recuperar la il·lusió perduda.

La parella porta més d'un any de relació i han fet front a multitud d'obstacles en tots aquests mesos. La relació està més que consolidada. Piqué ha demostrat en nombroses ocasions que està molt enamorat de Clara. Està vivint tot el que es va perdre quan va començar amb Shakira. Ell era tan sols un jove de 22 anys, com la seva parella actual, i va començar a fer coses adultes, fins i tot es va convertir en pare de dos nens. Ara està recuperant aquelles etapes perdudes.

Clara Chía i Piqué
Clara Chía i Piqué

Se'ls ha agafat besant-se amb total normalitat o passejar agafats de la mà. Piqué i Clara Chía són l'enveja de qualsevol, i ja tenen pensat molts plans de futur. Els encantaria casar-se i formar una família, però de moment això no és una cosa que succeeixi a curt termini. Prefereixen anar a poc a poc. El que sí que està a punt de canviar és el seu lloc de residència.

Piqué i Clara Chía es construiran una nova llar

Des que es va separar de Shakira, Piqué viu al seu luxós àtic dúplex del carrer Muntaner, a Barcelona. Allà Clara Chía està gairebé cada dia. Ja fan vida de parella. Comparteixen tot. Tanmateix, sembla que la casa se'ls hauria quedat petita i els agradaria tenir un projecte comú. Així que els pardalets s'han posat a mirar cases i terrenys per trobar la que s'ajusti a les seves necessitats presents i futures.

Clara Chía i Piqué barcelona
Clara Chía i Piqué barcelona

La idea principal és construir-se una nova llar des de zero, com Piqué va fer en el seu moment amb Shakira. Amb aquest pensament el català deixa clar que la seva preferència està a Catalunya. Encara que ja no jugui al FC Barcelona, no pensa marxar. Als Estats Units només viatjarà els 10 dies al mes que Milan i Sasha estiguin a càrrec seu. Allà llogarà una casa per a aquells dies o reservarà una habitació d'hotel.

Piqué ja va veure diverses zones on li agradaria construir la seva nova llar, com per exemple a la zona de Pedralbes on viuen diversos jugadors.