Clara Chía ha dit prou. La jove parella de Gerard Piqué ha substituït Shakira en el cor del futbolista, i això la diva colombiana no ho porta bé. Fa moltes cançons que es dedica a tirar dards al seu ex, però a l'últim tema, el que fa amb Bizarrap, ha derrapat contra Clara Chía. Hi ha fins a 4 frases que són directes cap a la noia que li ha pres el cor de Piqué.

Piqué y Clara Chía Instagram
Piqué i Clara Chía Instagram

Les quatre estrofes com quatre punyals a Clara Chía són aquests: "A ti te quedé grande y por eso estás con una igualita que tú. Tiene nombre de persona buena. Claramente no es como suena. Yo valgo por dos de 22.Cambiaste un Ferrari por un twingo. Cambiaste un Rolex por un Casio. Aquí me siento un rehén, por mi todo bien. Yo te desocupo mañana y si quieres traértela a ella, que venga también". Shakira s'ha buidat de ràbia i ha rebut una noia de 23 anys.

Shakira gritando Montjuïc besisbol GTRES
Shakira, Montjuïc beisbol GTRES

La cançó és una ofensa a Clara Chía i ella ha respost per primer cop a la colombiana. Fins ara Shakira mai no havia parlat de Clara, així que la noia ha aprofitat el seu compte d'Instagram per enviar una emoticona a Shakira molt explícita: un badall.

Clara Chía Instagram
Clara Chía Instagram

Ha estat el programa Aruser@s de La Sexta qui ha tingut accés a l'Instagram de Clara Chía. I allà és on la noia ha fet explícit el seu menyspreu per Shakira. Ja cansa tanta cançó plena de retrets, despit i venjança. Un badall és una bona resposta. Shakira ha de passar pàgina. Clara ha guanyat.

L'Instagram bo de Clara Chía

El nom més buscat a Google, Instagram, twitter i totes les xarxes socials és el de Clara Chía Martí, la nòvia de Gerard Piqué. La revista Hola i qui més els coneix, el paparazzi Jordi Martín li han posat cara i nom a la jove catalana de 23 anys, de família de classe mitja alta i treballadora de Kosmos. És la més buscada. I moltes noies que busquen fama han creat perfils falsos a Instagram amb el seu nom. Comptes fake de noies rosses que pengen fotos que enganyen molts lectors, especialment de Sud-amèrica que creuen que aquesta noia és ella.

Clara Chia instagram
Clara Chia instagram

El compte, pels qui el vulguin seguir, es diu "clarachia5", la noia ha hagut de posar-se un número 5 perquè hi ha tants comptes falsos amb el seu nom que el seu és el cinquè. I tria una foto de perfil molt guapa, amb el seu característic cabell arrissat, ros i llarg, damunt una roca, agafant-se els genolls i mirant a algú, que pot ser Piqué. En qualsevol cas el seu nòvio segueix aquest compte com consta "3gerardpique sigue esta cuenta".