Cada dia que passa augmenten els casos d'infectats per coronavirus a tot el món. I el que també augmenta és el pànic i l'angoixa. També l'exageració. Que cal prendre mesures, és una evidència. Que cal prevenir, també. Però d'aquí a fer-ne un gra massa hi ha una fina línia. Només cal veure la psicosi que li ha agafat a molta gent esgotant existències de mascaretes protectores. L'última en mostrar el seu neguit pel COVID-19 ha estat Chenoa.

chenoa

@chenoa

La cantant tornava de Barcelona a Madrid després de fer de jurat per Tu cara me suena. Allà està envoltada de públic, dels companys de jurat com Àngel Llàcer, Lolita o Carlos Latre, a més dels concursants. Però a Chenoa el que li fa nosa és tenir al davant un periodista fent la seva feina, no fos cas que s'infecti. Davant les càmeres d'una reportera d'Europa Press, Chenoa estava molt alarmada pel coronavirus i no ha dubtat en mostrar-se esquerpa amb la tasca de la periodista, com si aquesta portés el virus estampat al front.

chenoa3

Europa Press

A la seva arribada a l'estació d'Atocha de Madrid, i en veure el micròfon vermell i la dona que el subjectava, Chenoa ha protagonitzat millor que ningú el que significa l'alarma global. Amb un dit estès li marcava a la periodista on s'havia de col·locar, lluny d'ella: “No, te lo digo en serio. A un metro, hay coronavirus. Es por prudencia. Si escupes saliva en la gomaespuma, qué hago yo, ¿lo entiendes no?”, diu la cantant demanant-li a la reportera que corra el aire. Ella es justificava, però la seva actitud grinyolava: "No lo digo a mal, lo digo guay. No me pongo mascarilla porque no estoy mal pero no quiero estar mala, ¡tengo que trabajar!”. 

chenoa4

Un comportament que no ha agradat gens ni mica al presentador de Cuatro al día, Joaquín Prat ("¿Entonces no va a ir nunca a la radio? ¿Ni tampoco va a ir a ningún concierto donde necesite un micro?") ni a la xarxa:

D'aquí a unes setmanes, Chenoa es casarà amb l'uròleg Miguel Sánchez Encinas. Esperem que la psicosi global i la seva en particular, hagi minvat, o no hi haurà qui llanci l'arròs quan s'hagi casat.