El dia dels enamorats, Sant Valentí, va ser el passat 14 de febrer. Però la periodista Chelo García Cortés, col·laboradora de Sálvame que viu a Castelldefels, ha decidit celebrar-ho en les últimes hores. Motiu pel qual a través de les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, ha recuperat fotos mai vistes de la seva dona a la platja i li ha declarat el seu amor profund. Molt bonic. I és que Chelo està molt enamorada de la seva nòvia Marta Roca amb qui viu en una luxosa casa a pocs metres del mar.

Una publicació que ha fet les delícies dels seus seguidors, i no para d'acumular 'm'agrada' i comentaris. No és per a menys. Una publicació que Chelo ha fet durant el matí de divendres 18 de febrer en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 163.000 seguidors. En total parlem de dues fotografies que segur han fet molta il·lusió a la seva parella, que també té Instagram. El seu nom d'usuari és tan original com 'Marta Stone, que 'stone', en anglès, es tradueix a pedra, és a dir, roca.

chelo portada molesta

Chelo García Cortés / TELECINCO

Malgrat viure normalment a Castelldefels, juntament amb la seva parella Marta i gosseta Maggy, el cert és que Chelo García Cortés, per motius de feina, passa molt temps a Madrid lluny del seu habitatge habitual. La periodista des de fa anys col·labora amb el programa de Telecinco, Sálvame, on apareix durant diverses tardes a la setmana. Raó pel que en lloc d'anar i tornar cada dia amb avió o tren de Barcelona a Madrid i viceversa, Chelo García Cortés s'instal·la en un hotel molt pròxim a les instal·lacions de Telecinco perquè tot se li faci molt més fàcil i còmode.

Una distància que la periodista dedicada als temes del cor no porta massa bé. Les coses com són. I és que Chelo, en molts moments, troba a faltar tant la seva parella com la seva gosseta, de pèl marró per la que sent devoció. Per aquesta raó, la col·laboradora de Telecinco no ha dubtat a declarar el seu amor per la seva parella a les xarxes socials. Ho ha fet amb un missatge curt, però clar, intens i directe. "Es para el temps cada vegada que no soc al vostre costat!!! Gràcies per tant", afirma la periodista nascuda a Ourense però instal·lada a Catalunya. Adjuntem la publicació de la que estem parlant:

Els comentaris plens d'afecte, per part dels seus seguidors i amics, no s'han fet esperar. Entre altres coses es poden llegir missatges com els següents: "Guapes", "Maquíssimes", "Que maques esteu", "Chelo ets gran" o "Quines caretes de felicitat". Una publicació, dedicada a la seva parella, que se suma a la que el juliol del 2021 també li va dedicar a través del seu compte d'Instagram. En aquell temps va compartir dues fotos de Marta Roca lluint una caçadora texana, uns pantalons clars i una samarreta color gris. Tot això rematat amb una divertida mascareta estampada per protegir-se del coronavirus. "Sempre hi ets, mai falles!!!", va escriure Chelo García Cortés esmentant la seva parella, amb qui ja s'ha casat en dues ocasions, una vegada a Nova York i una altra a Eivissa.

En total més de 3.000 'm'agrada' i més de cent missatges. Chelo i Marta estan enamoradíssimes. No importa quin dia sigui Sant Valentí perquè elles ho celebren cada dia.